lumia 920 nin açılmama sebebi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
kullanma kılavuzunda yazan sıcaklığı telefon geçiyor zaten :)

- - - Eklendi - - -

Daha bu sabah 06.00 gibi benimde başıma geldi.. Bu konu hakkında konu açayım dedim, bilgisi olan arkadaşlar varsa diye..
Dün şarj edip, telefonu bir köşeye koyup yattım. Sabah dediğim saatte telefonun tuş kilidini açmak istedim ama hiç bir tepki göstermedi! Ses kısma ve açma kapama düğmeleri ile telefonu tekrar açtım ve rahat bir nefes aldım.. Sıcaklık felan demiş arkadaşlar,
ne kadar alakalı bir durum bu ? :)

Yeteri bilgiye sahip olan arkadaşlardan aydınlatma bekliyorum. Yada tipik Windows donma problemi mi?
aynı sorunu bende bir kez yaşadım

PureFood

PureFood

Üye
Benimkinin de maşallahı var böyle bir problem başıma gelmedi. İdeal sıcaklık 15-25 derece doğru ama bu telefon dünyada çok soğuk yerlerde de kullanılıyor çok sıcak yerlerde de. Bence donmalar ortam sıcaklığı ile ilgili değil.

hllsvrn

hllsvrn

Üye

Bu tip "durup dururken donma" olayını hiç yaşamadım.
Ancak yabancı forumlarda donma olayına ilişkin çokça konu yer almıştı cihaz ilk çıktığında.
Portico güncellemesinde bu sorunun giderildiği söyleniyordu.
Donma yaşayan arkadaşlar eğer yüklememişlerse, Portico'yu yükleyip öyle denesinler. Ortam sıcaklığı ile ilgisi yok.

Hmm.. Dediğin portico güncellemesi bende mevcut değil galiba, güncellemenin gelmesini mi bekleyeceğiz?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Güncellemenin gelmesini bekleyebilir yada telefonunu flash'layabilirsin

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bunlar kullanma kılavuzunda yazıyor ve onlar ortam sıcaklıkları vegeçici bişey

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Neredeyse her elektronik cihazın kullanım klavuzunda bu tip ideal çalışma sıcaklıkları yazar.

Ama bu çalışma sıcaklıklarının dışında da çalışabiliyor çoğu :)

Yukarıdaki mesajlarda özellikle sobanın yanında unutulan ve fırın başında duran telefonlar bunu destekler nitelikte :)

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
    Konu Sahibi
ve cihaz buralarda kapalı kalıyosa oluyo ben lumia 920 yi iki gün bıraktım -5 derecelik bir odada sonra açılmadı yazılanları yaptım düzeldi

screamofcnc

Üye
Konuyu açan arkadaş bu konuda haklı bence, hava soğukken telefonum günde 2-3 kez kapanıyodu, son bir haftadır hava sıcaklığı 10 ila 15 derecede seyrediyor ve telefonum hiç kapanmadı arkadaşlar, konu ilginç gibi dursada bence mantıklı, beb de kendi kendime buna bağlamıştım kapanma sebebini.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Güncelleme almış mıydınız?(Portico)

serinaga

serinaga

Üye
Lumia 820 –1 derecede sorunsuz kullandım, hikayelere değil gerçeğe bakalım ...

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt