iPhone 53 Hatası Nasıl Çözülür ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 53 Hatası Nasıl Çözülür ?
Apple tarafından geliştirilen iOS işletim sistemi her ne kadar kararlı olsa da zaman zaman farklı hatalar ile kullanıcıları çileden çıkarabiliyor. Bu sorunlardan bir tanesi olan iPhone 53 hatası olarak bilinen sorun sebebiyle iTunes kullanan ve dosyalarını geri yüklemeye çalışan veya yeni iOS sürümüne cihazını güncellemek isteyen kullanıcılar bu hata sebebiyle sıkıntı çekiyor.

iPhone 53 hatasının çözümü şuan için kesin olarak bilinmese de çözüm yöntemi olarak deneyebileceğiniz bazı yöntemler mevcut. Eğer kullandığınız bağlantı kablosu eskidiyse telefon ile bilgisayar arasındaki bağlantının zayıflamasından dolayı iTunes 53 hatası ortaya çıkabiliyor. Diğer taraftan eski sürüm iTunes kullanıyorsanız da bu hatayla karşılaşma ihtimaliniz bulunuyor. Mutlaka en güncel iTunes uygulamasını yüklemeye özen gösterin.

Son olarak telefonu DFU moduna alarak tekrar bilgisayara bağlayabilir ve yedek yükleme işlemini başlatabilirsiniz. DFU mod ile iPhone 53 hatasından kurtulmayı deneyebilirsiniz. DFU moda girmek için kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın ve iTunes uygulamasını açın sonra kabloyu çıkarın. Ana ekran düğmesi ve güç düğmesine aynı anda 10 saniye kadar basılı tutun ve güç düğmesinden elinizi çekerek ana ekran düğmesine basın. Bu sırada iTunes uygulamasında bir bildirim belirecektir. Telefon DFU moda girdikten sonra bu şekilde geri yükleme veya güncelleme yapabilirsiniz.
 

Benzer Konular



Üst Alt