iyide 25 derece kalması mumkun değilki zaten cihazın oyunla 45 oluyor ortalama bence 25 derece farklı bir açı için deniliyordur

ben bir keresinde lumia 800'ümü sobanın yanında unutmuştum annem farketmese telefon alev alırdı herhalde o kadar ısınmıştıki telefona zor değiyordum ama çalışıyordu![]()

kullanma klavuzunda ideal çalışma sıcaklıgı aralıgı bu degerler olarak verilmiş.tabi bu degerlerin altında veya üstünde de çalışır sorun olmaz
aynı şekilde lumia920 de de lumia820de de şarjda 3g internet kullandım bariz bir şekilde ısındı ama hiç bir sorun yaşamadım.tabi bizim bir sorun yaşamamış olmamız diger arkadaşların yaşadıkları sorunları gözardı edemez.zaten o yüzden güncellemede os improwements yazıyor
Ben çok soğuk ortamlarda kullandım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

O da alıntı yapmışKonuyu açan arkadaş üstüne alınmasın ama bana biraz deli saçması gibi geldi.
Oldu, yanımızda termometreyle dolaşalım artık...
Millet iyice hurafe uydurmaya başladı hey Allahım yaa

hep illumiatinin oyunları bunlarLumialand yada lumiastanda![]()

Daha bu sabah 06.00 gibi benimde başıma geldi.. Bu konu hakkında konu açayım dedim, bilgisi olan arkadaşlar varsa diye..
Dün şarj edip, telefonu bir köşeye koyup yattım. Sabah dediğim saatte telefonun tuş kilidini açmak istedim ama hiç bir tepki göstermedi! Ses kısma ve açma kapama düğmeleri ile telefonu tekrar açtım ve rahat bir nefes aldım.. Sıcaklık felan demiş arkadaşlar,
ne kadar alakalı bir durum bu ?![]()
Yeteri bilgiye sahip olan arkadaşlardan aydınlatma bekliyorum. Yada tipik Windows donma problemi mi?