lumia 920 nin açılmama sebebi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 nin açılmama sebebi
lumia 920 15 derece ile 25 derece arasında kalması gerektiği için daha alt veya yüksek olduğü zaman ekran donuyor ve açılmıyor açılması için ses düğmesi ve güç düğmesine 10 saniye basılı tutun (alıntıdır)

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Amaç ne kibunda sistemsel bi hatamı acaba?

dedereis123

dedereis123

Üye
iyide 25 derece kalması mumkun değilki zaten cihazın oyunla 45 oluyor ortalama bence 25 derece farklı bir açı için deniliyordur

nanotex

nanotex

Üye
2 kez dondu benim kilidi açarken denk geldi. Ana ekranı aşağı yukarı kaydırabiliyorum ama hiçbir şeye girmiyor yandaki kilit tuşu filan hiçbiri çalışmıyor, ekran ışığı sönünce de hiç açılmıyor zaten. 10 saniye olayı bana hiç sağlıklı gelmiyor umarım şu güncelleme gelir bir an önce

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar ben -10 dereceye kadar düşen soğuk havalarda kullandım sıkıntı olmadı fırının önünde 30 dereceyi aşan sıcaklıklarda kullandım sıkıntı olmadı benim telefon hergün şok geçiriyor yani:kop2:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
ecel54

ecel54

Üye
nasa lumia 900'ü -x derecelere sokuyordu telefonu 15'te nereden çıktı :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konuyu açan arkadaş üstüne alınmasın ama bana biraz deli saçması gibi geldi. :dry:
Oldu, yanımızda termometreyle dolaşalım artık...

Millet iyice hurafe uydurmaya başladı hey Allahım yaa :)

ecel54

ecel54

Üye
ben bir keresinde lumia 800'ümü sobanın yanında unutmuştum annem farketmese telefon alev alırdı herhalde o kadar ısınmıştıki telefona zor değiyordum ama çalışıyordu :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ben bir keresinde lumia 800'ümü sobanın yanında unutmuştum annem farketmese telefon alev alırdı herhalde o kadar ısınmıştıki telefona zor değiyordum ama çalışıyordu :D

Lumia 920 ile karlı buzlu havalarda çekilmiş videolar var :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kullanma klavuzunda ideal çalışma sıcaklıgı aralıgı bu degerler olarak verilmiş.tabi bu degerlerin altında veya üstünde de çalışır sorun olmaz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
kullanma klavuzunda ideal çalışma sıcaklıgı aralıgı bu degerler olarak verilmiş.tabi bu degerlerin altında veya üstünde de çalışır sorun olmaz

Ben çok soğuk ortamlarda kullandım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ben çok soğuk ortamlarda kullandım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
aynı şekilde lumia920 de de lumia820de de şarjda 3g internet kullandım bariz bir şekilde ısındı ama hiç bir sorun yaşamadım.tabi bizim bir sorun yaşamamış olmamız diger arkadaşların yaşadıkları sorunları gözardı edemez.zaten o yüzden güncellemede os improwements yazıyor:D

nanotex

nanotex

Üye
Benim bildiğim ısı elektroniğin düşmanıdır. Ne kadar soğuk olursa o kadar verimli çalışır :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Konuyu açan arkadaş üstüne alınmasın ama bana biraz deli saçması gibi geldi. :dry:
Oldu, yanımızda termometreyle dolaşalım artık...

Millet iyice hurafe uydurmaya başladı hey Allahım yaa :)

O da alıntı yapmış :ehe

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
15 derecenin altına düşmeyen 25 derecenin üstüne çıkmayan iklime sahip bi yer bilen varsa oraya yerleşçez artık lumia kullanmak için :d:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Lumialand yada lumiastanda :ehe

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Daha bu sabah 06.00 gibi benimde başıma geldi.. Bu konu hakkında konu açayım dedim, bilgisi olan arkadaşlar varsa diye..
Dün şarj edip, telefonu bir köşeye koyup yattım. Sabah dediğim saatte telefonun tuş kilidini açmak istedim ama hiç bir tepki göstermedi! Ses kısma ve açma kapama düğmeleri ile telefonu tekrar açtım ve rahat bir nefes aldım.. Sıcaklık felan demiş arkadaşlar,
ne kadar alakalı bir durum bu ? :)

Yeteri bilgiye sahip olan arkadaşlardan aydınlatma bekliyorum. Yada tipik Windows donma problemi mi?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Daha bu sabah 06.00 gibi benimde başıma geldi.. Bu konu hakkında konu açayım dedim, bilgisi olan arkadaşlar varsa diye..
Dün şarj edip, telefonu bir köşeye koyup yattım. Sabah dediğim saatte telefonun tuş kilidini açmak istedim ama hiç bir tepki göstermedi! Ses kısma ve açma kapama düğmeleri ile telefonu tekrar açtım ve rahat bir nefes aldım.. Sıcaklık felan demiş arkadaşlar,
ne kadar alakalı bir durum bu ? :)

Yeteri bilgiye sahip olan arkadaşlardan aydınlatma bekliyorum. Yada tipik Windows donma problemi mi?

Bu tip "durup dururken donma" olayını hiç yaşamadım.
Ancak yabancı forumlarda donma olayına ilişkin çokça konu yer almıştı cihaz ilk çıktığında.
Portico güncellemesinde bu sorunun giderildiği söyleniyordu.
Donma yaşayan arkadaşlar eğer yüklememişlerse, Portico'yu yükleyip öyle denesinler. Ortam sıcaklığı ile ilgisi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt