Püf Noktası Lumia 920 Kulaklığını Servise Göndermeye Çalıştığımda Karşılaştıgım Soruna Bak

Sponsorlu Bağlantılar

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Kulaklığını Servise Göndermeye Çalıştığımda Karşılaştıgım Soruna Bak
Geçenlerde lumia 920 telefonumun kulaklığının sağ kulağı bozuldu solda sıkıntı olmamasına rağmen sağ çalışmamaya başladı ben de servisine yollayım nasıl olsa garanti kapsamında dedim. Fakat bugün vatan a gittiğimde aksesuarları tek başına servise yollayamıyoruz yanında telefonu da göndermeniz lazım dedi. Sabahtan beri düşünüyorum telefonu da yanında göndermem için mantıklı bi neden bulamadım :D Aceba servis yetkilisi beni mi yedi yoksa böyle bir şey cidden var mı ? :D

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Aynısı başıma geldi. 808 PureView vardı sağ kulaklık cızırtı veriyordu Gold'a gittim telefonu da istediler haliyle saçma bulup gondermedim

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Ülkemizde maalesef servisler gerçekten çatlak, apple cihaz gönderince sorunu olmasada 0 cihaz veriyorlar olsada Adalet Mülkün Temelidir! lafını burda geçmediğini anladım yani

Turbo İle Yollandı

nigzes1907

nigzes1907

Üye
samsung servisi telpa da aynısını yapıyor sistem böyle malesef data kablosu şarj cihazı kulaklık pil yanında telefon bu kadar cins bi durum

enessrsy

enessrsy

Üye
Normalde aksesuar için bir değişim (ayıplı mal değil ise) yapılmıyor zaten onlar da müşteriyi caydırmanın yolunu çok güzel bulmuşlar. Bakıyorsun kulaklık zaten 25-30 tl gitse 1 ay gelmeyecek telefonla birlikte, gidip yenisini alıyorsun.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
benimde kulaklığın birinden sesi gayet güzel geliyor diğerinde ise sadece sesi çok düşük geliyor nedendir bilmiyorum elimi kulaklığa değdirince ses düzelir gibi oluyor elimi çektikten sonra aynı problem yine oluyor

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Sakın yollama servise giden temiz telefonlar berbat halde geri geliyor.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Bence yollama bi kulaktık için beklemeye değmez zaten 20-30tl dir büyük ihtimal sıfırı

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Benim de wh-930 kulaklığım bozuldu sol taraftan ses gelmiyor. Adanada oturuyorum. Nokia care'a gittim. İstanbuldaki teleservice'e kargolamam gerektiğini söylediler. Kargolamayı düşünüyorum şahsen ama telefonu göndermem gerektiğini filan söylemediler çok saçma bir şey bence bu. Zamanında Nokia bh 505 bluetooth kulaklığım vardı, bozulduydu o da kvk'ya gönderdim 4gün içerisinde halletmişlerdi. Bütün garanti servisleri için mi durum böyle bilgisi olan var mı ?

burakcan42

Üye
telefonu kapat aç düzelir

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Doğrusunu yapıyorlar.Şöyle düşünün adamlar sizin kulaklığınıza bakacaklar birde telefonunuzun jak giriş yerine bakacaklar hangisinde sorun varsa ona göre halledecekler.Ama sen kulaklıkta olduğunu biliyorsun adamlar bilmiyorlar başka telefonda deneyip düzgün çalışırsa?Geri göndericeklerdir kulaklığı o yüzden dedikleri sistem aslında bi yandan doğru ama Türkiye'de ki bu işletmeler zamanla güvenini kaybettiği için insanın aklına başka şeyler gelebiliyor.

enessrsy

enessrsy

Üye
Benim de wh-930 kulaklığım bozuldu sol taraftan ses gelmiyor. Adanada oturuyorum. Nokia care'a gittim. İstanbuldaki teleservice'e kargolamam gerektiğini söylediler. Kargolamayı düşünüyorum şahsen ama telefonu göndermem gerektiğini filan söylemediler çok saçma bir şey bence bu. Zamanında Nokia bh 505 bluetooth kulaklığım vardı, bozulduydu o da kvk'ya gönderdim 4gün içerisinde halletmişlerdi. Bütün garanti servisleri için mi durum böyle bilgisi olan var mı ?

Telefonlarda yazılımsal bir problem var önce bir kapat aç. Ya da eminsen bozulduğuna geçmiş olsun,, ben mavi renk WH-920 için tam 2,5 ay bekledim. Üzerine bir de sormadan siyah renkli gönderdiler iyice fıttırdım. 3 ayı buldu yani kısacası kulaklık değişimi, gönder ama erkenden bekleme. Şöyle de bir şey var sanırım yedekli çalışmıyor teknik servis talep üzerine uygun görürlerse temin ediyorlar, bu da ürünler ithalat ürünleri olduğundan belli bir süre alıyor normal olarak. Bir de bu monster kulaklıklar cidden beklediğim kadar kaliteli çıkmadı hem 920 hem de 930 kullanıyorum. Bir daha kesinlikle para verip almam.

Son düzenleme:
giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
Doğrusunu yapıyorlar.Şöyle düşünün adamlar sizin kulaklığınıza bakacaklar birde telefonunuzun jak giriş yerine bakacaklar hangisinde sorun varsa ona göre halledecekler.Ama sen kulaklıkta olduğunu biliyorsun adamlar bilmiyorlar başka telefonda deneyip düzgün çalışırsa?Geri göndericeklerdir kulaklığı o yüzden dedikleri sistem aslında bi yandan doğru ama Türkiye'de ki bu işletmeler zamanla güvenini kaybettiği için insanın aklına başka şeyler gelebiliyor.
Usta yapma ya hangı ınsan kulaklıgın bozulmasıyla telefon jakının bozulmasını bırbırıne karıstırır butun mıllet aptal mı ? Ya duz mantıktan zaten bi Türk insanının aklına gelecek ilk sey baska bı kulaklık denemek veya kulaklıgı baska bı cıhazda denemektır :D
Asla telefonu gonderecek degılım bunun ıcın arkadaslar kulaklıgın 20 30 lıra oldugunu bende bılıyorum da ulan nasıl olsa garantılı gıtsın gelsın ne olacak demıstım kendı kendıme :D basıma da boyle sacma bı olay gelınce paylasayım dedım :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Usta yapma ya hangı ınsan kulaklıgın bozulmasıyla telefon jakının bozulmasını bırbırıne karıstırır butun mıllet aptal mı ? Ya duz mantıktan zaten bi Türk insanının aklına gelecek ilk sey baska bı kulaklık denemek veya kulaklıgı baska bı cıhazda denemektır :D
Asla telefonu gonderecek degılım bunun ıcın arkadaslar kulaklıgın 20 30 lıra oldugunu bende bılıyorum da ulan nasıl olsa garantılı gıtsın gelsın ne olacak demıstım kendı kendıme :D basıma da boyle sacma bı olay gelınce paylasayım dedım :D
Hocam beni yanlış anladınız galiba.Ben kulaklık sahibinin aptal olacağından bahsetmedim.Garanti servisinde çalışanların işi garantiye almasından bahsettim.Başka kulaklık deniyerek çözüm yolu önermişsiniz doğru yapılan/yaptığım birşey ama size şöyle örnek vereyim kulaklığı değiştirmeninde çözüm vermeyeceği bir sorun Misal 8.1 güncellemesinden sonra kulaklıkta bazenleri sağ taraftan ses gelmiyor.Bu ne jak tan dolayı nede kulaklıktan dolayı.Bunun çözümü ise ms nin yazılımla düzeltmesidir başka kulaklık almak değildir.Şimdi garantideki adama kulaklık bozuldu dersen adam normal olarak telefonuda ister çünkü sizin o konuyu bilip bilmediğiniz adam için önemli değildir sadece o işini yapar ve telefonuda istemesi normaldir çünkü sizi/bizi cahil yerine koyuyorlar.Ben değil. :tebessüm:

smltrl

Üye
Mağaza müdürüyle görüş bende ordaki kadın sorun çıkarmıştı hemen gittim müdürün yanına kabul etti
Ek olarak bu kulaklık şarj kablosu vs aksesuarları nereden temin edebiliriz

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ilk olarak kulaklığı farklı bir yerde fenerin harelde ses gelmeme sorunu devam ediyor, birde farklı müziklerlede denedin mi yani diğer cihazlarda çalışıyorsa sorun telefonda olabilir bence hiç mantıksız değil hem yuvası hemde kulaklığı kontrol edicekler işte

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.