MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Türkçe olmasaydı ürünler arasına "Yakında" diye eklemezdi.
Yabancı dildeki bir ürünü Nokia Türkiye buraya getirmez.
Resmi tanitimlardaki videolarda gordum ayarlarda Turkce var. Benim pc yanimda degil musait olan varsa sdkdan bakabilir dil seceneklerine.
arkadaşlar bugün nokia müşteri hlzmetleri lle görüştüm adam gerçekten bilgili birisi lumiaların gelme ihtimali son alınan bilgilere göre 2013 ocak ayına sarkması söz konusu imiş son bllgllere göre kaynak vermedi sordum ama bide ön siparişler diğer model telefonları sollamış baya arkadaşlar nokianın geleceği wp8 lle çok parlak diyor aşırı yoğunlukta ilgi varmış bide türkiyeye wp8 tanıtımı yapılınca ne zaman geleceği kesinleşecekmiş ama kesinlikle geleceğini söyledi
teşekkürler paylaştığın için. Evet kesinlikle gelecek,Çiçek hanım da açıklamıştı inşallah ocak ayına kalmaz,sizler için.
hayırlısı.
arkadaşlar bugün nokia müşteri hlzmetleri lle görüştüm adam gerçekten bilgili birisi lumiaların gelme ihtimali son alınan bilgilere göre 2013 ocak ayına sarkması söz konusu imiş son bllgllere göre kaynak vermedi sordum ama bide ön siparişler diğer model telefonları sollamış baya arkadaşlar nokianın geleceği wp8 lle çok parlak diyor aşırı yoğunlukta ilgi varmış bide türkiyeye wp8 tanıtımı yapılınca ne zaman geleceği kesinleşecekmiş ama kesinlikle geleceğini söyledi
2013'den Bir kaç ay sonra zaten Lumia'nın yeni modeli çıkması söz konusu, Ocak ayını bırakın Aralık sonu bile çok geç. Kasım sonuna ayarladım ben kendimi, maksimum Aralığın ilk haftası. Daha sonra çıkarsa ben almıyorum, her seferinde aynı şeyi yapıyor bu Nokia.
Eğer diğer konudaki 21 Kasım tarihi doğru ise en azından elimizde artık bir tarih var demektir.
Tabi tanıtımı yapıldıktan hemen sonra mağazalarda yerini alır mı onu bilmiyorum.
Muhtemelen alır diye düşünüyorum.
Siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz
O halde 22 kasım için elleri görelim
dün teknosada sordum 16 kasımda lumia 920 satışta olacak dedi
16-17 kasım olsun hatta erken bile olabilir lütfen, lütfen,lütfenn. :/
Bu Konu Hakkinda Papakudioflu, Ben Ve Bulutsuz Gece Arkadasimiz Bayagi Bir Konu Acmistik Diye Biliyorum .. :/
Fiyat Araligi Bence 1700 Ve 1800 Araligi Olur Turkiye'de ..
Bu Ayin Sonunda, Yada Gelecek Ay Ortalarinda Turkiye'de Olur 'Galiba' ..
16-17 kasım olsun hatta erken bile olabilir lütfen, lütfen,lütfenn. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?