Lumia 920 Kapak sorun

Sponsorlu Bağlantılar

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Kapak sorun
Arkadaşlar telefonum çok ısınıyor malum Lumia 920 :) Bende 3-4 defa düşürdüm telefonu artık kılıf kullanayım dedim orjinal değil ama kullanıyorum bir tane lacivert telefon çok ısınmıştı koydum kenara , aradan zaman geçti çıkartim bir silim dedim çıkarttığımda arka taraf mavi olmuştu yani renk geçmişti daha öncede oldu sinir bozucu bir durum çok zaman geçince düzeliyor aslında ama kötü görünüyor resimleri de bakın siz bana akıl verin garantiye yollasam kabul ederler mi sonuçta Isınmadan kaynaklanan bir sorun.

themardinli

themardinli

Üye
Kardeşim kapağı kapatmadan önce işlemcinin oraya yani boyanın geçtiği yere paçete koyarsan sorun kısmen çözülür, kökten çözmek isityorsan da orjinal kapak almanı tavsiye ederim.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Siyah telefon rahatlıktır :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu sorunu garantide nasıl çözebilirim , kab ile telefon arasına koyunca girmiyor telefon.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Konuyu pek anlamadım.. Lacivert bir telefon dedin ısınmış dedin, senin telefon beyaz. :D Şunu söyleyebilirim garanti yoluyla halletmen mümkün değil. Kullanıcı hatası derler. Orijinal kapak 90-100 TL civarı istediğin renk ilede değişim yapabilirsin. Teleservis garantiliyse, teleservisi aramanı öneririm. Fiyat alırsın.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Alaydın bi Moshi kapak keyfine bakaydın be abi 15TL .

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw
alical33

alical33

Üye
garantiye gireceğini hiç sanmıyorum kasa değişimi için servisi arayıp sor ne kadar fiyat verirlerse artık

mesutcinik

mesutcinik

Üye
orjinal kılıfında kenarları renk alıyor temas ettiği nesneden o nasıl olacak arkadaşlar ?

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Lanet olsun ki Moshiydi :D

- - - Eklendi - - -

Telefonum beyaz , kap lacivert renk oradan geçti :D

themardinli

themardinli

Üye
Ya bana sorarsan sorun etme zaten geçecektir ıslak mendil ile silmeyi dene :) Başka kapak almanı tavsiye ederim ayrıca orjinal Moshi'ler 30 TL'den başlıyor onu da bil yani

Gopluumit

Gopluumit

Üye
Aynısı oldu kolonya ile geçiyor

themardinli

themardinli

Üye
:)