Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sarı aslında hoş duruyo ama tercih olarak sarı değilse ben size beyazı öneririm . Şahsi fikrim kırmızının tonunu ben çok beğenmedim . Beyaz ise çok parlak ve kalite kokan bi beyaz tonunda . Simsiyah ekranınında etkisiyle çok karizmatik duruyo . Şahsen Beyaz Lumia 920 kullanıyorum
Sarı aslında hoş duruyo ama tercih olarak sarı değilse ben size beyazı öneririm . Şahsi fikrim kırmızının tonunu ben çok beğenmedim . Beyaz ise çok parlak ve kalite kokan bi beyaz tonunda . Simsiyah ekranınında etkisiyle çok karizmatik duruyo . Şahsen Beyaz Lumia 920 kullanıyorum
şu kırmızıyı bi elime almam lazım eğer dediğiniz gibi tonu hoş değilse beyaz alırım siyah almam önceki telefonlarım hep siyahtı benide kararttı siyah tonlar artık yeter
serinaga
Üye
Tamamen katılıyorum konu sahibi arkadaşa, Lumia bir farklılık, bir tarzdır, alacaklara duyurulur, Lumia 820 ...
Bende mağazada inceledim cidden harika cihaz dokunmatik ve ekran kalitesi mükemmeldi fakat oyun uygulama fazla olmadığı için android bir telefon alıcam ve zaten bütçem 800 tl
Bende mağazada inceledim cidden harika cihaz dokunmatik ve ekran kalitesi mükemmeldi fakat oyun uygulama fazla olmadığı için android bir telefon alıcam ve zaten bütçem 800 tl