Lumia 920 ısınma ve sensör sorunu

Erturk8

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 ısınma ve sensör sorunu
Arkadaslar benım cihaz cok cabuk ısınıyor bi oyun veya uygulama acsam telefon 10 saniye icinde ısınmaya baslıyor . bu normalmi sizdede aynısı varmı merak ettim.. ve birde cihazın ışık algılama sensöründe sorun var sanırım . karanlık ortamda erkranın ışıgı kısılıyor aydınlık ortamda ise ekranın ışıgı artıyor

Isınma sorunu snapdragon işlemciden kaynaklı sanırım. Ayrıca sensorde sorun yok. Doğru çalışıyor. Güneş ve aydınlık ortamda ekran okunsun diye parlaklığı açar , karanlık ortamda kısar göz almasın diye.

Tepkiler: yumyjikk2
Arkadaşa katılıyorum sensör doğru çalışıyor.
ısınma problemini hangi uygulamalarda yaptığını yazarsan sorun telefonda mı anlarız çünkü hepsi ısınıyor fakat senin dediğin kadar hızlı değil.

Sıkıntı yok, herkeste olan bir durum.
Lumiaların erken ısınması "işlemci+ekran+polikarbon kasa" üçgeninden dolayı hızlı gerçekleşiyor.

ısınmayı bilmem ama sensörün amacı zaten bu yani sensörde bir sorun yok

Erturk8

Üye
    Konu Sahibi
bende sensorde bi sorun oldugunu dusunmustum aydınlattınız benı sagolun ısınma problemıne gelicek olursak mesela angry birds acıyorum veya whatsapp farketmıyo saniyeler icinde ısınmaya baslıyo telefon ve cok ısınıyor .. burda kullanan arkadaslara bi sorayim dedim ayınısı sizde yasıyormusunuz diye ayrıca size unuttugum birsey daha var soylicegim telefondan bazen hoporlorden cızırtı sesi geliyo bı genelde bi uygulamadan cıkıs yaptıgımda oluyo bu durum

bazen hoporlorden cızırtı sesi geliyo bı genelde bi uygulamadan cıkıs yaptıgımda oluyo bu durum

Hoparlörde bir sorun varsa o cızırtıyı sürekli yapar. (Müzik dinlerken vs)
Arada bir ve bazı uygulamalarda yapıyorsa dert edilecek bir durum yoktur bence.