Haber Lumia 920 için Jailbreak çok yakında!(sürekli güncellenecek)

Sponsorlu Bağlantılar

Tmobile

Tmobile

Üye
Henüz değil.
İşlemleri tamamladıklarında Lumia 920'nin nasıl hackleneceğine dair doküman ve anlatımı yayınlayacaklar.
Diğer cihazlar için söz vermemişler ancak çok uzun süreceğini sanmıyorum.
ama tüm sistem wp8 yani program paylaşırlar evasion gibi ondan hacklenir ama neden wp8 olan tüm cihazlar hacklenemiyor anlamıyorum ???

byibo

byibo

Üye
Henüz değil.
İşlemleri tamamladıklarında Lumia 920'nin nasıl hackleneceğine dair doküman ve anlatımı yayınlayacaklar.
Diğer cihazlar için söz vermemişler ancak çok uzun süreceğini sanmıyorum.
aynen aylar oncesinde adamlar 820 nin bootloaderini kirdi kiracaklardi

capkino06

Üye
fazla kasmayın arkadaşlar bende anlamıyorum :) bizim gibi adamlar telefonu bağlayıp hackliyorlar bizde pcye bağlayp müzik atıyoruz attığımız müziği bulamıyoruz :) neresinden başlıyorlar acaba :) nasıl yapıyor çok merak ediyorum şu yazılım işini :)

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Bari yardımcı olayım :D arkadaşım atmak istediğin şarkıyı Windows Media playeri açıcaksın eşitle bölümünü açıcaksının aygıtını tanıdıysa şarkılarını at eşitleye bas tamamdır isimli olarak şarkılarını attın :D

brk-rtrk

Üye
ben daha Windows XP SP3 pc ile NL520 yi bağlayamadım. Bi türlü tanımıyo. Adamlar telefonun kilitlerini kırıyo :'(

• Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve ON9
erdincpolat

erdincpolat

Üye
heyecanla bu konuyu takip ediyorum. Ama çok bilğili olmadığım bir durum kalabalık yapmadan yorumlarınızı heyecanla takip ediyorum. Bu ekrana kutucuk yerleştirme olursa benim için süper olur

capkino06

Üye
Bari yardımcı olayım :D arkadaşım atmak istediğin şarkıyı Windows Media playeri açıcaksın eşitle bölümünü açıcaksının aygıtını tanıdıysa şarkılarını at eşitleye bas tamamdır isimli olarak şarkılarını attın :D
ben direk müzik klasörüne atıyorum sonra telefonu çıkarıp müzik+video dan giriode buluyorum :) dediğin şekilde hiç denemedim bilmiyordumda zaten hatta telefonu bağlayınca müzik çalara ne oluyor diye düşünüyordum:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yalnız şunu da belirteyim arkadaşlar bu işlem yapılsa bile bu adamlar oluşturacakları paralel mağazada bir çok tweak için ücret isteyeceklerdir. Yani mağazada olanlar ücretsiz yuklenebilirken mağazada olmayan sistemsel bazı uygulamalar ücretli olabilir.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
yalnız şunu da belirteyim arkadaşlar bu işlem yapılsa bile bu adamlar oluşturacakları paralel mağazada bir çok tweak için ücret isteyeceklerdir. Yani mağazada olanlar ücretsiz yuklenebilirken mağazada olmayan sistemsel bazı uygulamalar ücretli olabilir.

3. parti ücretli uygulamalar yüklenebilsin de gerisi pek önemli değil benim için.

csH

csH

Üye
620ye çift tıkla uyandırma olsun da ne kadar isterlerse sorun yok adamlar uğraşmış o kadar :D

slmrt

slmrt

Üye
symbian gibi hacklensede istediğimiz gibi kişiselleştirebilsek keşke

Rainesto

Rainesto

Üye
hadi hayırlısı

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ben şunu anlamıyorum hala android marketiyle ios marketini örnek veriyorsunuz.Arkadaşlar bizim kullanıcı sayımız onların yarısı bile değil.firmalar free to Play ile bile oradan para kazanabiliyorlar..Bizim az kullanıcı sayımız var onlara göre bizde ters etki yapması büyük ihtimal çünkü dediğim gibi kullanıcı sayısı az firmalar bizim market hacklenmedi diye oyun,uygulamaları çıkarmaya başladı..Bi instagram bile kaç ay sonra geldi duşunun bide bunun beleş olduğunu adamlar para kazanamıyacağını ve az sayıda kullanıcı olduğunu hesaba katarlarsa...Umarım düşündüklerimin tersi olur

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Ben şunu anlamıyorum hala android marketiyle ios marketini örnek veriyorsunuz.Arkadaşlar bizim kullanıcı sayımız onların yarısı bile değil.firmalar free to Play ile bile oradan para kazanabiliyorlar..Bizim az kullanıcı sayımız var onlara göre bizde ters etki yapması büyük ihtimal çünkü dediğim gibi kullanıcı sayısı az firmalar bizim market hacklenmedi diye oyun,uygulamaları çıkarmaya başladı..Bi instagram bile kaç ay sonra geldi duşunun bide bunun beleş olduğunu adamlar para kazanamıyacağını ve az sayıda kullanıcı olduğunu hesaba katarlarsa...Umarım düşündüklerimin tersi olur

bence çok iyi olmuş Bi symbianı bıraktığında Nokia sistem kullanıcılara kalmıştı .cfw filan yapıp geçiniyoduk.Microsoft da böyle güncellemeleri geciktirirse önem vermezse ,hacklensin kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
Murat Alper

Murat Alper

Üye
inşallah hacklenmez ya

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Hacklenirse 2014 te ben ve baskalarida nokia alacak yok hacklanmaz ise androide devam