Haber Lumia 920 için Jailbreak çok yakında!(sürekli güncellenecek)

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar uzatmayalım

remzi33

remzi33

Üye
sabırsızlanıyorum ya bi an önce nasıl yapılacağını yayınlasınlar artık :eller:

ON9

ON9

Üye
videoda tweaks var kisisellestirmeye acsalar su sistemi daha ne istenir yemisim magazasini . Acaba alttaki tuslarin titresimini halletmislermidir : ))
Genelde herkes şikayetçi bu durumdan ama bence hoş bir özellik. 5800 xm kullanıyordum eskiden.

Tmobile

Tmobile

Üye
Son Dakika Haberi Bazı Yabancı Kaynaklar Jailbreak Aracının Hiç Bir Zaman Yayınlanmayacağını Açıklıyormuş :D.
Edit.Tüm Önlemleri Alıp Yayınlayacağız demişler :D

Son düzenleme:
byibo

byibo

Üye
sanirim ocağn 2 si yada 20 si gibi yaynlancak arkadaslar

Rainesto

Rainesto

Üye
bence 2-3 ocak gibi yayınlar

luckysleven

luckysleven

Üye
Genelde herkes şikayetçi bu durumdan ama bence hoş bir özellik. 5800 xm kullanıyordum eskiden.

hocam titreşim olayından bahsediyorsun galiba eyer öyleyse evet dediğin gibi hoş bir özellik ama bir yerden sonra o titreşim motoru titrerken zırt zırt diye ses yapmaya başlıyor heleki sessiz bir ortamda o ses rahatsızlık vermeye başlıyor sonuçta bit kadar motor var ucunda o kadar yoğun kullanılan bir bölgeye bağlı bu motor .. En azından bu tip özelliklerin kullanıcı kontrolü altında olmasını isterdim hadi kapattırmıyorsun bari titreşim seviye ayarı koy yanlış mıyım ?

edit: hazır bu konuya da değinmişken linke girip oy verirseniz iyi olur : ))

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ON9
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar ben L820 almayı düşünüyorum . Ona göre haber bekliyorum .

Rainesto

Rainesto

Üye
niye tüm lumialae degilde 920

braayn

braayn

Üye

bu olay nedir anlamadım bu ikonların rengini vs ayarlamak için m i?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

bu olay nedir anlamadım bu ikonların rengini vs ayarlamak için m i?
evet tema renklerinde bulunan 20 renk haricinde renk paletiyle istediğiniz tonu ayarlayabilirsiniz. Fakat bu Samsung Ativ-S'e ait.

braayn

braayn

Üye
nokiada böyle bir şey olması lazım

luckysleven

luckysleven

Üye
8.1 de arka plan için (siyah-beyaz) renk seçeneği çoğalacak deniyor ( düz renkler-kişisel resimler) daha doğrusu uservoice da kabul edilmiş

respection123

Üye
8.1 de arka plan için (siyah-beyaz) renk seçeneği çoğalacak deniyor ( düz renkler-kişisel resimler) daha doğrusu uservoice da kabul edilmiş
Gelse bile tüm cihazlara gelmicek deseler inanırım.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bu seçeneğe de bir kulp bulur, yok amoled ekrana, yok 1080p ve üstü cihazlara, yada 2gb ve üstü ram'li cihazlara derlerse artık göç başlar :hmmm

4MaGuS

4MaGuS

Üye
niye tüm lumialae degilde 920
çünkü ilk wp8 çıkan telefonlardan biri olduğu için olabilir ve ne zaman başladıklarını bilmiyorum ama uzun süreceği düşünülürse önceden aldırlarsa onla başlamışlardır

Rainesto

Rainesto

Üye
neyse bakalım hayırlısı :D

blackcemre

Üye

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: pirenuri