Tmobile
Üye
arkadaşlar o emir veriyor gibi konuşuyorsan sizde bağırmış gibi konuşmanıza gerek yok tartışma çıkıyor sonraemir veriyor adama resmen. ne haddineyse
.arkadaşlar o emir veriyor gibi konuşuyorsan sizde bağırmış gibi konuşmanıza gerek yok tartışma çıkıyor sonraemir veriyor adama resmen. ne haddineyse
.Bencede.Arkadaşlar uzatmayalım
Genelde herkes şikayetçi bu durumdan ama bence hoş bir özellik. 5800 xm kullanıyordum eskiden.videoda tweaks var kisisellestirmeye acsalar su sistemi daha ne istenir yemisim magazasini . Acaba alttaki tuslarin titresimini halletmislermidir : ))
Genelde herkes şikayetçi bu durumdan ama bence hoş bir özellik. 5800 xm kullanıyordum eskiden.
evet tema renklerinde bulunan 20 renk haricinde renk paletiyle istediğiniz tonu ayarlayabilirsiniz. Fakat bu Samsung Ativ-S'e ait.
bu olay nedir anlamadım bu ikonların rengini vs ayarlamak için m i?
Gelse bile tüm cihazlara gelmicek deseler inanırım.8.1 de arka plan için (siyah-beyaz) renk seçeneği çoğalacak deniyor ( düz renkler-kişisel resimler) daha doğrusu uservoice da kabul edilmiş
çünkü ilk wp8 çıkan telefonlardan biri olduğu için olabilir ve ne zaman başladıklarını bilmiyorum ama uzun süreceği düşünülürse önceden aldırlarsa onla başlamışlardırniye tüm lumialae degilde 920