Haber Lumia 920 için Jailbreak çok yakında!(sürekli güncellenecek)

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
ilk sayfada falan yazıyordu bulursam atarım :)1. Sayfada bulıtsuzgecenin çevirisinde görmüşüm "
Bu jailbreak yönteminde amaç, korsanlıktan ziyade iOS'daki "Cydia" benzeri bir uygulama mağazası oluşturmakmış.
Jailbreak işlemine ilişkin videoyu kaydedip iki gün içinde yayınlamayı planlıyorlarmış.
Daha sonra Lumia 920 sahibi olmayanlar için de jailbreak yayınlanabilirmiş, takipte kalın demişler.
" böyle yazmış :)

dücane

dücane

Üye
ilk sayfada falan yazıyordu bulursam atarım :)1. Sayfada bulıtsuzgecenin çevirisinde görmüşüm "
Bu jailbreak yönteminde amaç, korsanlıktan ziyade iOS'daki "Cydia" benzeri bir uygulama mağazası oluşturmakmış.
Jailbreak işlemine ilişkin videoyu kaydedip iki gün içinde yayınlamayı planlıyorlarmış.
Daha sonra Lumia 920 sahibi olmayanlar için de jailbreak yayınlanabilirmiş, takipte kalın demişler.
" böyle yazmış :)

Tesekkür ederim kardesim, fakat iki günden bahsedilmiyor... neyse pek ümitlenmeyelim iki gün icinde cikar diye, hayallerimiz suya düsmesin :)

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Aynen işte bende onu kastettim :D ama inşallah çıkacak Çinliler yapar :D

bsavr

bsavr

Üye
Bu microsoft'un wp'ye verdiği önemi gösteriyor eğer önem verseydi şuan bu hallerde olmazdık wp 8.1 gelmişti mağaza yerine oturmuştu.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
kardeşim Windows tek platformda çalışmıyor yeni sistem çok açığı var eğer aralığın sonu yada ocağın ortalarında çıkarsa bu windowsun başarısıdır öyle bir açığı kapatmak çok kolay değil bil istedim yani

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tesekkür ederim kardesim, fakat iki günden bahsedilmiyor... neyse pek ümitlenmeyelim iki gün icinde cikar diye, hayallerimiz suya düsmesin :)

Zaten videosu için 2 gün demişler. (Ki yayınlandı sanırım)
Çeviriyi dikkatli okuyalım.

Jailbreak için gerekli yazılımı tam ve sorunsuz çalışır hale getirmeye çalışıyorlar şu an.
O işlem tamamlandığında jailbreak adımları ve gerekli uygulamalar yayınlanacak.

luckysleven

luckysleven

Üye
videoda tweaks var kisisellestirmeye acsalar su sistemi daha ne istenir yemisim magazasini . Acaba alttaki tuslarin titresimini halletmislermidir : ))

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Açıkçası videodaki tweakleri pek faydalı bulmadım ben.
Elbette sistemin özelleştirilmesi adına güzel ancak yarayışlı şeyler değil.
Daha iyileri yapılacaktır muhtemelen.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar bazı şeyler ortaya çıkmaya başladı. Öncelikle bu işi Çinli bir güvenlik firması finanse ediyormuş. Enteresan olan bir nokta da İos hackerlarından pod2g adlı hacker da bu ekipteymiş. Ayrıntıları portaldaki yazımda okuyabilirsiniz.

Lumia 920 Jailbreak geliyor mu?

Rainesto

Rainesto

Üye
Keşke bu ayarları Microsoft kendisi verse jailbreak ile yapsak garanti dışı kalacak ben küçük bir şehir olan niğdede oturuyorum garantiden başka telefonu yapacak biryer yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Açıkçası videodaki tweakleri pek faydalı bulmadım ben.
Elbette sistemin özelleştirilmesi adına güzel ancak yarayışlı şeyler değil.
Daha iyileri yapılacaktır muhtemelen.
daha iyileri Jaxbot ve Heatcliff adlı iki hacker tarafından wp7 için yapılmıştı wp8'e de kısa surede uyarlanır.

• Beğen
Tepkiler: byibo ve bulutsuzgece
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Eğer öyleyse ve yakında bir sorun olmazsa wp8.1 gelmezse süper olur :D Abi ben uyuyamam ya inşallah jailbreak olur :D

Rainesto

Rainesto

Üye
porttan konuyu okudumda garanti dışı kalmıyor mu :O

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Benim bidliğim iostaki gibi jailbreak olursa garanti dışı kalmıyor hem garanti dışı kalsa bile servise goturebiliyorsun

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
metrix355

metrix355

Üye
Hayırlısı bakalım sistemin hacklenmesini hiç istemiyordum ama microsoft yavaş kaldıkça insanın hevesi kaçıyor mecburen başka yönler arıyor kendisine.

byibo

byibo

Üye
bencegüzel gelismeler olyor olmayada devam etmeli :alkis

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
şimdi yarın 520 yi hackleyemicezmi yani ???

Henüz değil.
İşlemleri tamamladıklarında Lumia 920'nin nasıl hackleneceğine dair doküman ve anlatımı yayınlayacaklar.
Diğer cihazlar için söz vermemişler ancak çok uzun süreceğini sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: byibo