Ekrana koyulabilecek orta boyutta ki kutu sayısı. Sistem de şuan bizler için 2 ile sınırlı fakat bu işlemle 3 e çıkartılıyor.Bu 3. Kolon desteği nedir?
orta boy kutulardan 3 tane yan yana koymayı nokianıında vermesiBu 3. Kolon desteği nedir?
bu daha çok bana ek bir gdr3 uygulaması gibi bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü sistemde farklılıklar var mesela o oyunlar kısmı niye öyle o ayarlar kısmı neyin ayarları bence bu yeni geliştirilen bir uygulama biraz daha kapsamlı yapmışlar bu arada hack olunca ne olur belki normal uyuglamalr için sorun olmaz ancak ms işleri dahada yavaşlar ve yeni birşeyler gelecegine her seferinde bu açıgı kapamak için güncelleme yayınlana bilir ve aynı yerinde sayıp dururjailbreak sonucu marketin gelişiminin yavaşlayacağını söylüyorsunuz fakat tam tersi de olabilir sonuçta androidte uygulamaları yüklemek için kırmak gerekmediği halde gelişti hatta wp için iyi bile olabilir mesela uygulamalar ucuzlar ve free to play sistemi daha da yaygınlaşabilir...
Ayrıca birkaç ekran görüntüsü...
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Desenize bir stabilliğimiz vardı onu da kaybedeceğiz.Evet o tür ayar ve sistem değişikliklerini sağlayan uygulama ve yamalar yüklenebilecek.
Abi bence hemen atlamayalım 2 gün sonra yayınlayacağız demişler yarın 2. Gün olacak yarın ola hayrola derim eğer hack gelirse telefonumu satmam satarsam bile yine wp alırım eğer iostaki gibi jailbreaksa çok süper olur bir kez daha lumia 920 mim olduğu için sevindim inşallah sevincimiz kursağımızda kalmaz