Haber Lumia 920 için Jailbreak çok yakında!(sürekli güncellenecek)

Sponsorlu Bağlantılar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
vay anasını :D merakla beklemedeyiz

Bay H

Bay H

Üye
Yukarıda ki üçgen muhabbetinin işlevi umarım mantıklı bir şeydir :hmmm.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
harbiden o üçgen ne telefonun ekranının üstündeki

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konu guncellenecektir

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Bu 3. Kolon desteği nedir?

Rainesto

Rainesto

Üye
hacklenmişse şimdilik tek sorun garanti dışı bırakması geri sıfırlama tarzı birşeyde yaparlar inş

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Peki çok teşekkür ederim

0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsunda market gelişmez demişsiniz yanlış demişsiniz iOs da Jb var ama en zengin markete sahip

Kergitli

Kergitli

Üye
Arkadaşlar ios taki gibi olacaksa gelsin tabiki iyi olur.
Bakın ios her güncelleme ile Jeailbreaki bi adım geriden takip ediyor. Sürekli ordaki gelişmeleri orjinal olarak getiriyor.
Telefona istediğimiz gibi müdehale ederiz

4MaGuS

4MaGuS

Üye
jailbreak sonucu marketin gelişiminin yavaşlayacağını söylüyorsunuz fakat tam tersi de olabilir sonuçta androidte uygulamaları yüklemek için kırmak gerekmediği halde gelişti hatta wp için iyi bile olabilir mesela uygulamalar ucuzlar ve free to play sistemi daha da yaygınlaşabilir...

Ayrıca birkaç ekran görüntüsü...

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu daha çok bana ek bir gdr3 uygulaması gibi bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü sistemde farklılıklar var mesela o oyunlar kısmı niye öyle o ayarlar kısmı neyin ayarları bence bu yeni geliştirilen bir uygulama biraz daha kapsamlı yapmışlar bu arada hack olunca ne olur belki normal uyuglamalr için sorun olmaz ancak ms işleri dahada yavaşlar ve yeni birşeyler gelecegine her seferinde bu açıgı kapamak için güncelleme yayınlana bilir ve aynı yerinde sayıp durur

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
konu güncellendi

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Abi bence hemen atlamayalım 2 gün sonra yayınlayacağız demişler yarın 2. Gün olacak yarın ola hayrola derim eğer hack gelirse telefonumu satmam satarsam bile yine wp alırım eğer iostaki gibi jailbreaksa çok süper olur bir kez daha lumia 920 mim olduğu için sevindim inşallah sevincimiz kursağımızda kalmaz

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Hackleyen kişi galiba 31 aralıkta verecek dokumanları. Yılbaşı hediyesi :op:

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Ne güzel olur yılbaşında verse ah ulan :D Microsoft aç işte korsabın onunu açnıyorsan da kampanya yap bari haftada yada ayda bir ücretli bir uygulama ücretsiz olsun :D

Heimdalll

Heimdalll

Üye
diğer lumialara aynı anda gelmeme sebebi nedir sistem aynı sonuçta, donanımda 820 ile hemen hemen aynı, aynı işlemi diğer telefonlara uygulamanın ne gibi Bir zararı olabilir

Rainesto

Rainesto

Üye
telefondayım net paketim az videoda ne var biri anlatabilir mitelefondayım net paketim az videoda ne var biri anlatabilir mi

dücane

dücane

Üye
Abi bence hemen atlamayalım 2 gün sonra yayınlayacağız demişler yarın 2. Gün olacak yarın ola hayrola derim eğer hack gelirse telefonumu satmam satarsam bile yine wp alırım eğer iostaki gibi jailbreaksa çok süper olur bir kez daha lumia 920 mim olduğu için sevindim inşallah sevincimiz kursağımızda kalmaz

Hocam nerede iki gün sonra Jailbreak´in yayinlacagini okudun, ben göremedim ?