Lumia 920 ellerimde !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 ellerimde !
Arkadaşlar bugün mahallemdeki telefoncuyla muhabbet ederken konu lumiaya geldi işte ve bende anlattım böyle güzel şöyle güzel o da bana nokia türkiyede üst düzey çalışan bir kişiyi tanıdığını söyledi ve hemen çağırdı.Adam geldi tanıştık .Lumia hakkında bu kadar çok bilgi sahibi olmama da çok şaşırdı ve o anda cebinden mat siyah bir lumia 920 çıkardı ve ben o anda bittim. Telefonu elime aldım kurcaladım. Gerçekten bir kez daha aşık oldum . Ele oturması tasarımı gerçekten mükemmel . Anlaşılmaz yaşanır bir telefon yapmışlar .Uzun süre inceledim yarında s3 ve iphone 5 ile ile karşılaştırma videosu çekicem.

[/IMG]

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Keşke 1-2 resmini çekseydin,inanmamız daha kolay olurdu:)

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
1 tane çektim ama mobilim şu anda koyucam 1 kaç saate

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Arkadaşlar bugün mahallemdeki telefoncuyla muhabbet ederken konu lumiaya geldi işte ve bende anlattım böyle güzel şöyle güzel o da bana nokia türkiyede üst düzey çalışan bir kişiyi tanıdığını söyledi ve hemen çağırdı.Adam geldi tanıştık .Lumia hakkında bu kadar çok bilgi sahibi olmama da çok şaşırdı ve o anda cebinden mat siyah bir lumia 920 çıkardı ve ben o anda bittim. Telefonu elime aldım kurcaladım. Gerçekten bir kez daha aşık oldum . Ele oturması tasarımı gerçekten mükemmel . Anlaşılmaz yaşanır bir telefon yapmışlar .Uzun süre inceledim yarında s3 ve iphone 5 ile ile karşılaştırma videosu çekicem.
bu şakaysa nerede olursan ol seni bulup getirir buradaki lumia severlere yem ederim.:d: yarını bekliyoruz:oke:

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Esendağlı
erdgnblt

erdgnblt

Üye
:hih:

komando04

komando04

Üye
bende sen aldın sandım kardesım ya

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Biri Lumia 920 mi dedi :aha:
Yakında bizim de ellerimizde olacak :oley

doctorrr

doctorrr

Üye
burda o lumia için ne yaygaralar koptu biliyor musun sen?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ip adresi ve ip'den şahsin adresi tespit edildi ekipler yola cikti aliyoruz arkadaşi:polis:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Nextman
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
yeni konu açmak istemedim multiwindow özelliği gibi bişey söz konusu mu wp de? andoride geldi ve gerçkten çok iyi bi özellik?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
yeni konu açmak istemedim multiwindow özelliği gibi bişey söz konusu mu wp de? andoride geldi ve gerçkten çok iyi bi özellik?

note2'deki ozellikten bahsediyorsan cevap veriyorum:hayir:D

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Konuya resim eklenmiştir

Türe

Türe

Üye
O değil de kirmizi ve sarisi cok karizmatik su meretin :pro:

m542tf

m542tf

Üye
:sopa: geliyor resimler gelmezse

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
hakkatten bee sarı ve kırmızısı seçenekleri manyak :cool

m542tf

m542tf

Üye
:alkis hakediyor bu foto

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt