Lumia 920 Dokunmatik sizde de mi aynı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seydi53

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Dokunmatik sizde de mi aynı
Arkadaşlar,

Aynı zamanda lumia 900 kullanıcısı olduğumdan iki telefonu da kıyaslama imkanım oluyor. Lumai 900 performans ve hız bakımından daha hızlı gibi...)
Lumia 900 da aldığım dokunmatik performansı 920 de yok. Hassasiyet ayarları teker teker denendi.
Örneğin, bazı durumlarda multitouch algılamıyor. Fotogradı veya internet sayfasını büyütmek ( zoom ) yapmak istediğimde bazen algılamıyor. İki parmağı aynı anda ekrana dokundurduğunuzda yaşanan bu problem sizde de oluyor mu.

Mümkünse fruit ninja oyununda da dener misiniz. ( lumia 900 da çift parmakla oynanıyor lumia 920 de oynanmıyor)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar,

Aynı zamanda lumia 900 kullanıcısı olduğumdan iki telefonu da kıyaslama imkanım oluyor. Lumai 900 performans ve hız bakımından daha hızlı gibi...)
Lumia 900 da aldığım dokunmatik performansı 920 de yok. Hassasiyet ayarları teker teker denendi.
Örneğin, bazı durumlarda multitouch algılamıyor. Fotogradı veya internet sayfasını büyütmek ( zoom ) yapmak istediğimde bazen algılamıyor. İki parmağı aynı anda ekrana dokundurduğunuzda yaşanan bu problem sizde de oluyor mu.

Mümkünse fruit ninja oyununda da dener misiniz. ( lumia 900 da çift parmakla oynanıyor lumia 920 de oynanmıyor)

Öyle bir sorun yok bende kardeşim.
Gerçi Fruit Ninja olmadığı için AE Fruit Slash oyununda denedim.
İki parmakla birden oynanabiliyor, herhangi bir sıkıntı yok.
Üstelik ben ekran filmi de kullanıyorum.
Buna rağmen hiçbir hassasiyet kaybı yok.

Sanırım senin telefonunda sıkıntı var.

seydi53

Üye
    Konu Sahibi

Öyle bir sorun yok bende kardeşim.
Gerçi Fruit Ninja olmadığı için AE Fruit Slash oyununda denedim.
İki parmakla birden oynanabiliyor, herhangi bir sıkıntı yok.
Üstelik ben ekran filmi de kullanıyorum.
Buna rağmen hiçbir hassasiyet kaybı yok.

Sanırım senin telefonunda sıkıntı var.

En iyisim ben başka bir lumia 920 ile de deneyeyim.
Ben bir güncelleme beklerim düzelir diye düşünürken cihazda sorunun olması kötü olur.

IVI-Elia

Üye
Yok abi bu sorundur bence inan s3 kullanım iphone 5 kullandım ama ayarlardna dokunma hassasiyetini yüksek yaptığımda hassaslık konusunda inanılmaz derecede mükemmel.

- - - Eklendi - - -

kıyaslanmaz bile

NUD

NUD

Üye
Şu ana kadar kullandığım en iyi dokunmatik ekran ki 900 de kullandım

IVI-Elia

Üye
ha ben 900 kullanmadım ama rn.iyisini Ali Kemal abi bilir...Ama arladaşın dediği gibi algılama sorunu filan olmadı ki en hassa ekranın bu olduğunu iddia ediyordu Nokia ve gerçekten de öyle...Bu arada iki tene Fruit Ninja vardı mağazda biri tek çekirdekl cihazlar için optimize edilmiş diğeri ide çift çek.Bendeki doğru idi ben iki uç dört parmakla kullanıyordum.Dokunmatiğini test etmen için iki app var mağazada

1)Hardware Test
2)Screen Test Helper

uurbyrkdr

Üye
Ekran büyütecini açıksa kapatıp dener misin?

seydi53

Üye
    Konu Sahibi
Ekran büyütecini açıksa kapatıp dener misin?

ÇOK teşekkür ederim.
Ninja oyununda 10 parmakla da oynayabililiyor artık. Aynı anda dokunmamla ekran büyüteci için ikinci dokunuşu bekliyor olsa gerekti ki işlem yapmıyordu. Sonradan düşününce çok mantıklı geldi. Diğer uygulamalarda da zoom performansı (multitouch) düzeldi. Lumia 900 kadar olmasa da performans iyi...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sorun duzeldigine gore konu:locked2:

Ama bir gercek var butun lumia cihazlarini kullanmiş birisi olarak lumia900'un kullanim zevki hicbirinde yok. Wp8'e guncellenen bir lumia900'u satip kimse 920 almazmış:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...