Lumia 920 çifte sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 çifte sorun
Herkese merhaba. Arkadaşlar benim telefonumda dünden beri oluşan sallanınca ses gelmesi sorunu oluştu. Hem de iki farlı yerden ses geliyor seslerden biri kasanın sol üst bölümünden gelen bir ses minik bir tık tık sesi var. Bir diğer ses ise daha tok bir se kasanın arkasından geliyor büyük bir ihtimalle bataryadan geliyor bu ses. Sorum şu acaba garanti bunu ücret almadan halleder mi hallederse uzun sürer mi ya da kasayı açtıkları için garanti dışı kalır mı ?

yumyjikk2

Üye
Garantiye ver ücretsiz kısa zamanda tamir etmesi gerekir,ücretli işlem görücek bir durum yok degilmi(düsme,vurma,carpma gibi)

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
hayır herhangi bir vuruk çizik yoktur bende anlamadım nasıl oldu birden

korsan638

korsan638

Üye
bu ses gelme sorununu bir suru kisiden duydum.. Nasil bir cihaz yapmislar oyle gercekten cok merak ediyorum dogrusu... Nokia ya hic yakistiramadim bu kadar kullanicisini bu tur sorunlarla muzdarip birakacak kadar ucuz calistiklarini bilmiyordum gercekten, bravoo.. Yanliz şunuda belirtmem gerekir ben lumia 800 kullaniyorum oyle bir sorunla karsilaşmadim ama amiral gemisiyle ilgili cok soylemler var bu ses gelme sorunuyla ilgili, bunlarin hepsi de boş beleş iddalar sayilamaz bence
..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Herkese merhaba. Arkadaşlar benim telefonumda dünden beri oluşan sallanınca ses gelmesi sorunu oluştu. Hem de iki farlı yerden ses geliyor seslerden biri kasanın sol üst bölümünden gelen bir ses minik bir tık tık sesi var. Bir diğer ses ise daha tok bir se kasanın arkasından geliyor büyük bir ihtimalle bataryadan geliyor bu ses. Sorum şu acaba garanti bunu ücret almadan halleder mi hallederse uzun sürer mi ya da kasayı açtıkları için garanti dışı kalır mı ?

Çok merak ediyorum bu ses gelme sorununu yaşayan arkadaşların hepsi aynı yerden mi aldılar acaba?
Yani belli bir yerin cihazlarında mı sorun var? Taşınırken mi sıkıntı oldu ki? :hmmm

saynesim

saynesim

Üye
O ses o kadarda önemli değil kardeşim o nerden geldiğini söyleyeyim sana sim kartı taktığımız yer varya onun orda küçük bir şey var telefonun ime ve rm'i yazıyor o kadar kafaya takacak bir şey değil

Screamore

Screamore

Üye
    Konu Sahibi
ben turkcellden aldım cihazı beyaz lumia 920 . Sim kartın ordan gelen ses önemli olmayabilir ama bataryadan gelen ses önemlidir bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt