erhanercan
Üye
-
Konu Sahibi
-
bir görsel ekleyebilirsen iyi olur bende ilk beyaz kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım
bir görsel ekleyebilirsen iyi olur bende ilk beyaz kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım
Arkadaşlar orjinal siyah kılıfı ile kullandım düzenli olarak kılıfı da telefonu da çizmeyen labarotuvar beziyle ilaçla temizlerim kılıf karartsa temizlenebilme ihtimali olurdu resim çekince koyacağım fazladan makinam yok şu anda, kasanın durup dururken kararması mümkün değil sadece işlemcinin oldugu kısımda ve etrafında çamaşır suyu sıçramış gibi beyazlanma var. Sanırım zamanla bu hepinizin başına gelecek gibi görünüyor ısıdan dolayı sanıyorum metal veya alüminium kasa olsaydı belli olmazdı
- - - Eklendi - - -
Burada resimler eklenmiş halde var kardeşim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeş bence kasadan, çünkü kılıfın izleri kasadan çıkmaz yani silsen bile çıkmaz. Zaten kaliteli bir kılıfın kasaya izi çıkmaz. Bende kalitesiz kılıf almıştım siyah lumia ma iz bırakmıştı ve de silinmiyordu bende yenisini aldım, daha kalitelisini. Hem işlemciden filan kaynaklı olsaydı beyaz değil kararmış olurdu. Ama sen o kılıfın içine bir bak, hepsi kararmış iken o bolum neden beyaz olmuş. Eğer kılıfta bir sorun filan yoksa servise ver.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
sadece işlemcinin öyle bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum.kardeş bence kasadan, çünkü kılıfın izleri kasadan çıkmaz yani silsen bile çıkmaz. Zaten kaliteli bir kılıfın kasaya izi çıkmaz. Bende kalitesiz kılıf almıştım siyah lumia ma iz bırakmıştı ve de silinmiyordu bende yenisini aldım, daha kalitelisini. Hem işlemciden filan kaynaklı olsaydı beyaz değil kararmış olurdu. Ama sen o kılıfın içine bir bak, hepsi kararmış iken o bolum neden beyaz olmuş. Eğer kılıfta bir sorun filan yoksa servise ver.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
kılıfta her hangi bir renk atması yok orjinal nokia nın siyah kılıfı.. ısınan tek bölgede renk atması var kasada bunun kılıfla hala alakası oldugunu dusunuyor musun ?
sadece işlemcinin öyle bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
başka ne çıkarabilir ki ısınan bölge o kısım renk değişen bölge de o kısım ..
O bölgeye bir şekilde kimyasal bir sıvı/yağ filan değmiş olabilir mi?
Bende mavi kap kullanıyordum telefonun ısıldığı bölge koyu mavi arka geri kalan beyaz yerlerde açık mavi oldu kabı çıkarttım 1ay kadar geçti renk geçti ama telefon ısınınca plastikten polikarbona renk geçişi oluyor telin ısınması ile ilgili bir sorun garanti kapsamındadır diye düşünüyorum benim sınav dönemine denk geldi yollayamadım geçti ama hâlen mavi olan yerler var
aha hmm o zaman durum farklı bir hal alır tabi.. telefonun ne renk kullandıgın kılıf orjinal mi temizlenmiyor da sanırım eğer renk geçişi olduysa
temizliyordum ansızın oldu tel ısınmıştı koydum kenara ertesi gun arkadaşım telin kapağını çıkarttı öyle fark ettim orjinallik bir şeyi değiştirmez sonuçta ısınmadan kaynaklanıyor
- - - Eklendi - - -
çok çok sorduklarında kabı attım dersin orjinaldi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?