safakb01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Herkese merhaba,
Benim sorunum ısınma ve şarj ile ilgili. Eminim bunlar herkeste oluyordur birçok konu açılmıştır ama benimki anormal sanırım. 20 dakika temple run oynuyorum mesela telefon feci şekilde rahatsız edici derecede ısınıyor vallahi bilahi korkuyorum elimde alev alacak yanacak gidecek diye. Bir de telefonun şarjı artık daha çabuk boşalıyor neden böyle oldu bilmiyorum. Arka planda çalışan uygulama birkaç tane, dokunma hassasiyeti normal. 3G kapalı, güç tasarrufu modu açık.Telefonu şarj ettikten sonra bi yarım saat oyun oynadım, şarj %59 a düşmüş. Hiç tatmin edici gelmiyor artık. Sizde de bu böyle mi yoksa benim cihazımda bir problem mi var sizce? Önerileriniz nedir veya servise göndermeli miyim sizce ? Yoksa gelecek güncellemeler ile düzelir mi? Ayrıca sizde de böyle mi merak ediyorum?
kusura bakmada bu belli bir telefondaki bir problem anladınmı?? bilip bilmeden konuşma derim..bence elop'a mesaj atın android telefonları kotuluyordu 4 çekirdekli telefon olsa olsa cep sobası olur diyordu daha 2 çekirdeği sogutamiyor
kusura bakmada bu belli bir telefondaki bir problem anladınmı?? bilip bilmeden konuşma derim..
kimsenin avukatı değilim ben. ki illa her diyen benim tel ısınıyo diyene , benimki ısınmıyor demeye bıktım..sana zaten tek bir telefonda diyen olmadı.. bu üretilen partiyle alakalı yada o an herhangi güncellenen bir uygulama ile alakalı. atıyorum kullandığın bir uygulama güncellemeden önce ısınmıyordu ama bgn bir güncelleme aldı güncelledin ondan sonra uygulamayı kullandığın zaman ısınma yapıyor.. bu telefonu kötü göstermez. uygulamanın optimizasyonunun kötü olduğunu gösterir.. az çok benden daha iyi biliyorsundur böyle şeyleri.. o yüzden o kadar saçma bir yoruum yaptığın için sinirlendim.
sen uygulama diyorsun yazılanları okuyorum telefon diyorlar benim yorumuma saçma diyorsun sen benden daha saçma yorum yapıyorsun neyse tartışmak veya kavga etmek istemiyorum beni burada bilenler bilir nekadar nokiaci olduğumu taki o elop gelip nokianin başına gecenekadar zamanında alt yapıyı hazırlayıp o şekilde wp ye gecseydi daha az sıkıntılı olurdu ama adam başa geçer geçmez wp işletim sistemine gececez dedi bir anda geliştiriciler elini ayağını symbiandan çekti hiç uygulama çıkmaz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?