Lumia 920 & 820 ve HTC 8S Singapur'da Zirvede!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 & 820 ve HTC 8S Singapur'da Zirvede!

Singapurlu operatör Singtel'in sayfasında Nokia Lumia 920 & 820 ve HTC 8S modelleri en çok satanlar listesinde zirveye yerleşti.
Ancak maalesef Nokia Lumia 920'nin stokları şu an orada da tükenmiş durumda. :bilmm

gkcll

gkcll

Üye
Allah Allah ne oluyor bu lumia 920 ye girdiği ülkede stoklar tükeniyor kaynaklar sağlam mı acaba

haber için teşekkürler usta

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hic surpriz olmadi. Ben asıl önümüzdeki hafta satışına başlanacak olan 1milyar nufuslu hindistandaki sonuclari cok merak ediyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
hic surpriz olmadi. Ben asıl önümüzdeki hafta satışına başlanacak olan 1milyar nufuslu hindistandaki sonuclari cok merak ediyorum.

11 Ocak'tan itibaren satışı başlayacakmış.
Adamlar aylardır bekliyor ha geldi ha gelecek diye.
İzdiham yüzünden mağazalar yıkılmazsa iyi :kıskıs:

Lumi 620'nin satışı da yine Ocak ayının son haftasında başlayacakmış Hindistanda....

ecel54

ecel54

Üye
Ne kadar sattıklarını açıklasalar da öğrensek artık.

PureFood

PureFood

Üye
Facebooktaki sayfası (resmi sayfa değil ancak genelde Nokia resmi sayfasının haberlerini yayınlıyor güncel bir sayfa, başka şeyler de paylaşıyor) sürekli Hindistandaki 920'den bahsediyor, bende onu bekliyorum, orada da bir patlama yaşanması muhtemel.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Facebooktaki sayfası (resmi sayfa değil ancak genelde Nokia resmi sayfasının haberlerini yayınlıyor güncel bir sayfa, başka şeyler de paylaşıyor) sürekli Hindistandaki 920'den bahsediyor, bende onu bekliyorum, orada da bir patlama yaşanması muhtemel.

bugun hindistanla alakali bir haber cikti. City lens uygulamasiyla ilgili hindistana ozel bazi degişiklikler yapilmiş.

PureFood

PureFood

Üye

bugun hindistanla alakali bir haber cikti. City lens uygulamasiyla ilgili hindistana ozel bazi degişiklikler yapilmiş.

Ne gibi var mı özel bir bilgi ?

Ön sipariş 11 ocakta başlıyormuş ve ortalama teslim süresi 5-7 gün deniliyor ayrıca.

gkcll

gkcll

Üye

daha Hindistan gibi ülkelerde yani tüm dünyada satışa çıkmadımı bu cihaz gerçekten

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ne gibi var mı özel bir bilgi ?

Ön sipariş 11 ocakta başlıyormuş ve ortalama teslim süresi 5-7 gün deniliyor ayrıca.

[video]http://www.youtube.com/embed/GwsAxQcuEKo[/video]

[video]http://www.youtube.com/embed/5juhTPe1WOU[/video]

Bu videolar bişeyler anlatir heralde.

daha Hindistan gibi ülkelerde yani tüm dünyada satışa çıkmadımı bu cihaz gerçekten

Evet henüz sıra ve stok bekleyen ulkeler var malesef.

PureFood

PureFood

Üye
Adamlar sefalet içinde sokaklar evler insanlar aç ama Lumia'dan da eksik kalmıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...