Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia 920 & 820 ve HTC 8S Singapur'da Zirvede!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece
Üye
Konu Sahibi
Lumia 920 & 820 ve HTC 8S Singapur'da Zirvede!
Singapurlu operatör Singtel'in sayfasında Nokia Lumia 920 & 820 ve HTC 8S modelleri en çok satanlar listesinde zirveye yerleşti.
Ancak maalesef Nokia Lumia 920'nin stokları şu an orada da tükenmiş durumda.
gkcll
Üye
Allah Allah ne oluyor bu lumia 920 ye girdiği ülkede stoklar tükeniyor kaynaklar sağlam mı acaba
haber için teşekkürler usta
papakudioflu
Emekli Yönetici
hic surpriz olmadi. Ben asıl önümüzdeki hafta satışına başlanacak olan 1milyar nufuslu hindistandaki sonuclari cok merak ediyorum.
24 Ocak'ta Nokia resmi olarak 2012 mali raporunu açıklayacak.
PureFood
Üye
Facebooktaki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sayfası (resmi sayfa değil ancak genelde Nokia resmi sayfasının haberlerini yayınlıyor güncel bir sayfa, başka şeyler de paylaşıyor) sürekli Hindistandaki 920'den bahsediyor, bende onu bekliyorum, orada da bir patlama yaşanması muhtemel.
sayfası (resmi sayfa değil ancak genelde Nokia resmi sayfasının haberlerini yayınlıyor güncel bir sayfa, başka şeyler de paylaşıyor) sürekli Hindistandaki 920'den bahsediyor, bende onu bekliyorum, orada da bir patlama yaşanması muhtemel.