Lumia 900 Türkiyeye gelmeyecekse benden de elveda arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
htc one s i gördünüzmü?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

saynesim

saynesim

Üye
Ne demek gelmez arkadaşım böyle birşeyin olmasının imkanı yok nokiada biliyor en çok telefon türkiyede satılıyor merak etme en kısa zamanda kral gibi güncellemelerle gelecek gönlünü ferah tut kardeşim bende bekliyorum

atakan25

atakan25

Üye
wp türkiyede erken siz bi s3 alın eskitin sonra 41 megapikserl wp ler gelir :D

pRime.

pRime.

Üye
Lumia'lar türkiye'ye gelmeyecek boşuna beklemeyin. Nokia wp8 ile türkiye'ye yapacak

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
serinaga

serinaga

Üye
Gelir gelir ...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia lumia serisinin haziran ayi icinde lumia800 ile Turkiye'de satisina baslanacak.fakat lumia900 ne zaman gelir belli degil muhtemelen temmuz sonu veya agustos ayi icinde satisa cikar. Ayrica Turkiye akilli telefon pazarini da fazla gozumuzde buyutmeyelim yillik ortalama 2milyon akilli telefon satilan bir pazarimiz var ve dunya ortalamasinin binde beşi falan yapiyor.

• Beğen
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Lumialar Türkiyeye gelecek ama bizim gibi mobil hakkında bilgisi olan insanların az olduğu bi ülkede bile gidecektir. Özellikle lumia 900.Çünkü her özelliği içinde barındırıyor.

4G, 8Mp özel lens, Şık tasarım bunlar basit kullanıcıları etkileyecek
Şık tasarım, wp, yeni çıkan uygulamaların hepsinin en güzel en kullanışlı olanları...

Ama gerçektende hiçbir bilgisi olmadığı halde telefon profesörüymüş gibi sokakta dolaşan insanlar var.
Adamın elinde iPhone 4 var bu Androidlimi diyor
Adam benim telefonu görüyor bu Androidlimi diyor
Android o kadar duyulmuşki sanki bi özellikmiş bi donanımmış bi kameraymış gibi görünüyor. Telefon satan yerler bu Android dediğinde sanki ekstra bi özzellkmiş gibi hemen o alınıyor :)
Geçen gün teknosada sırf o beyinsiz eleman önerdi kabarttı ve htc aldırıyordu bir gariban vatandaşımıza hemen müdahale ettim nokia ile iletişimde kalıp lumia 800 veya 900 ü beklemesini söyledim:)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt