lumia 900 beklemeli miyim,yoksa...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
lumia 900 beklemeli miyim,yoksa...
selamun aleykum..arkadaşlar nokia c6-1 telefonumu değiştirmek istiyorum..1 haftadır motorola atrix lere bakıyorum ve hoşuma da gitti açıkçası..ama bu lumia 900 de çok çekici duruyor.tek eksisi Türkiye ye gelecek mi,ne zaman gelecek,fiyat ne olacak vs....sizce beklemeli miyim lumia 900 ü yoksa motorola atrix i almalı mıyım..ve atrix kullanan arkadaşlar var ise yorumlarını esirgemezlerse çok memnun olacağım..teşekkür ediyorumm.. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
atrix hic kullanmadim ama lumia900 kullaniyorum. Turkiye'ye ne zaman gelecegi belli degil fiyati da buyuk ihtimalle 1500-1600 civarinda olur. Ama almasan da bence biraz daha bekle acele etme sonra lumia900 wp8 guncellemesi aldiginda pişman olursun. :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
beklenen kişinin açıklaması gelmiş.

cyber

cyber

Üye
atrix hic kullanmadim ama lumia900 kullaniyorum. Turkiye'ye ne zaman gelecegi belli degil fiyati da buyuk ihtimalle 1500-1600 civarinda olur. Ama almasan da bence biraz daha bekle acele etme sonra lumia900 wp8 guncellemesi aldiginda pişman olursun. :)

wp8 in en önemli getirisi ne olcak

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
VAY USTA demek sende 900 var :) ..aslında ben de seviyorum ama işte belirsizlik kötü..diyorum ki atrix i alayım,bir yıl kullanayım..o zamana kadar lumia bi düzene biner..o zaman da lumia yı alırım..diyorum ama yanlış mı diyorum aCABA..:hmmm

- - - Eklendi - - -

yaa biraz önce seyrettim..dallamanın biri çivi çaktı lumia ile abbboooo :aha:

kostheback06

Üye
wp bi işe yaramaz marketinde 3yıldızı geçen apps yok gir bak kalitesiz bir marketi var önü açık dilanda değil boşuna bekleme adam lumia almış savunuyo

theposies

theposies

Üye
aman sus birazdan one x ede çaktılar diyip gelcekler :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Çok kötü durumdasın bence.Ben şahsen hiç sabredemiyorum :D

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
aslında atrix almak istiyorum ama şimdi ben alırım ertesi gün lumia satışa sunulursa atrix aldığıma pişman olur muyum diye ed düşünüyorum.hasili atrix lumia kadar iyi değil mi.

franzliszt

franzliszt

Üye
win güzel sistem geçiş yapılabilir ama biraz daha beklemekde fayda var bence bir 8 çıksın :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Atrix çok iyi bir telefon bu kadar düşünmene gerek yok ama tabii ki Lumia 900 de çok çok ayrı bir telefon ..Bence biraz bekle.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
biraz daha bekleyin wp8 ortaya ciksin incelersiniz getirisi nedir ne degildir gorursunuz zaten buyuk ihtimalle 20haziranda ortaya cikar.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bence de biraz beklemek gerekli.Gelecekte ne durumda olacağını öğrenki daha doğru bir karşılaştırma yapabilesin.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
herkes bekle demiş neredeyse..halt edip acele etmemek lazım anlaşılan. :) ..teşekkür ediyorum herkese arkadaşlar..bekleyip bi görelim bakalım ona göre karar veririz..ne de olsa iyi paraalr veriyoruz sayılır tellere..acele etmemek lazım haklısınız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...