Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia 900 AT&T 4G LTE İnceleme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie
Üye
Öncelikle tebrik daha sonra teşekkür ederim amatör ama çok yararlı bir inceleme olmuş devamını bekleriz.
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
devamı da gelecek inşallah ben kamerayı ayarlıyorum bugün artık haftaya çekeriz sanırım Ali abim uygun olursa.. Hünkarım konuşan benim biraz hani Ali abiyi tutuk bırakmıyım diye konuştum sonra sohbet havasında oldu Ama ikinci video çok daha değişik ve profesyonel olacak öyleki kamera olarak canon550 d kullanıcaz kotanıza hakim olun
SkyLaBTR
Üye
Phonearena dakiler ne yapsın?? Onlar 1 değil neredeyse bütün telefonların incelemelerini yapıyo
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
ama onlar cihazı alıp bir süre kullanıyorlar sonra notlar hazırlayıp öyle yapıyolar biz pat küt giriştik
cunku onlarin işi bu telefona para odemedikleri gibi cok guzel para kazaniyorlar bu işten. Biz ise amator olarak zevk icin boş zamanlarimizda yapabiliyoruz.
devamı da gelecek inşallah ben kamerayı ayarlıyorum bugün artık haftaya çekeriz sanırım Ali abim uygun olursa.. Hünkarım konuşan benim biraz hani Ali abiyi tutuk bırakmıyım diye konuştum sonra sohbet havasında oldu Ama ikinci video çok daha değişik ve profesyonel olacak öyleki kamera olarak canon550 d kullanıcaz kotanıza hakim olun
İnceleme gayet başarılı ve samimi...
Teşekkürler...
Bu tür incelemeleri başka maxicep üyelerindende bekleriz....İnkanım olsa ben Nokia X7 için bi video çekerdim...
kimbilir_01
Üye
kotu bi haber olacak ama bilmenizde hayda var.dun yapilan aviklamada 4g nin turkiyeye gelmesi en erken 2 yok diyor ilgili bakanlik...dunku gazetelerde Bu haber mevcut
kotu bi haber olacak ama bilmenizde hayda var.dun yapilan aviklamada 4g nin turkiyeye gelmesi en erken 2 yok diyor ilgili bakanlik...dunku gazetelerde Bu haber mevcut