Nokia Lumia 920 Yeni İnceleme Videosu (Rogers Canada)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 Yeni İnceleme Videosu (Rogers Canada)
[video=youtube;6TkS8BE_UKQ]http://www.youtube.com/watch?v=6TkS8BE_UKQ[/video]

Kanadalı eleman incelemelerine devam ediyor.. Maalesef incelemeyi Lumia 900 ile yaptığı için video kalitesi pek iyi değil. Bu videoda İnternet Explorer 10'a ayrıntılı değinilmiş. IE10'un Youtube performansına bakılmış.. Dahası videoda..

phantomddl

Üye
Şaşırtıcı derecede hızlı, teşekkürler :)

enterneoll

enterneoll

Üye
lumia 900'ün video çekimi bu kadar kötümü :(

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Incelemeler yağmaya başladı :) semsiyeleri hazır edin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kanadalı eleman incelemelerine devam ediyor.. Maalesef incelemeyi Lumia 900 ile yaptığı için video kalitesi pek iyi değil. Bu videoda İnternet Explorer 10'a ayrıntılı değinilmiş. IE10'un Youtube performansına bakılmış.. Dahası videoda..

:nono: lumia900'e laf etme video kalitesini yuksek sec bak bakalim lumia900 nasil cekiyor.

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi

:nono: lumia900'e laf etme video kalitesini yuksek sec bak bakalim lumia900 nasil cekiyor.

Lumia 920'nin olduğu her videoyu 720p izliyorum zaten :ehe Netice bir telefonla çekilmiş, O telefonda Lumia 900 olduğu için ile çekim iyi değil diyorum.. Video kalitesi Phones 4u nun incelemesi ile aynı mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 920'nin olduğu her videoyu 720p izliyorum zaten :ehe Netice bir telefonla çekilmiş, O telefonda Lumia 900 olduğu için ile çekim iyi değil diyorum.. Video kalitesi Phones 4u nun incelemesi ile aynı mı?

phones4u profesyonel makine kullanmiştir:hih:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada videoda tarayicida arama motoru secenegi gosterilmiş fakat şunu belirteyim bize gelecek cihazlarda muhtemelen varsayilan arama motoru bing olucak ve google eklenemiyecek. Bu secenek rogers'a ozel

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Videoda kamerayla ilgili yorumlarda bizim tartıştıklarımızı çocuk da söylüyor:
"Gece çekimleri mükemmel ama gündüz çekimleri konusunda birazcık hayal kırıklığına uğradım. Neyseki Engadget'in haberine göre Nokia bunun farkındaymış ve önümüzdeki günlerde firmware güncellemesi yayınlayacakmış" diyor.

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi
"Gece çekimleri mükemmel ama gündüz çekimleri konusunda birazcık hayal kırıklığına uğradım. Neyseki Engadget'in haberine göre Nokia bunun farkındaymış ve önümüzdeki günlerde firmware güncellemesi yayınlayacakmış" diyor.

ya düzelmezse :yagmur:

droidçi

droidçi

Üye
bizde de gece berbat gündüz iyi :P

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
umarım bizim Ülkemizdede satışa çıkarda incelemeri burdan görürüz

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
920 gelecek rahat ol :) abilerimiz de yapar inceleme videolarını :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İnceleme konusunda Ali Kemal'in ve Can kardeşimin birlikte bir projeleri var sanırım :)
Telefon hele bir Nokia Shop'lara gelsin.
İnceleme videosu da dumanı üstünde MaxiCep'e düşecektir :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...