bulutsuzgece
Üye
Snapdragon 400 mü üst seviyeye yakın. Tamam Windows Phone 8 donanımı fazla harcamıyor ama Lumia 930'da Snapdragon 800 kullanılırken ben bundan sonra çıkacak oyunlarda ve yeni versiyonlarda yüksek donanım isteyeceğini düşünüyorum.
Snapdragon 400'ü üst seviye görmek mantıklıysa bu daha mantıklı.Ama sende bu telefonu çok küçük görüyorsun 930la aynı seviyede olmasını bekliyorsun bu mantıklı mı
Bende o yüzden wp de dedim cümleye başlarken
şimdi apple telefonuna 3gb ram koysa absürd olur . Neden ? Çünkü ihtiyaç yok. Bu donanım bir Windows Phone için oldukça ideal yani...
Snapdragon 400'ü üst seviye görmek mantıklıysa bu daha mantıklı.
Şimdi bu telefon zincir mağazalara mı gelecek sadece yoksa Vodafone operatörüne de gelir mi?Lumia 830 kasım ayı ortasında 1299 TL olarak satışa çıkıyor.
Kaynak: Nokia Türkiye Genel Müdürü
Şimdi bu telefon zincir mağazalara mı gelecek sadece yoksa Vodafone operatörüne de gelir mi?
İzledim bitti gittiMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşlemcinin Ghz'inin düşük olması 820'den düşük olduğu anlamına gelmiyor. Zira bu cihaz 4 çekirdekli. 1.2 Ghz'lik 4 çekirdekli bir işlemci 1.5 Ghz'lik çift çekirdekli bir işlemciden daha güçlüdür.Ne desem bilmedim. İşlemcisi 820'den düşük çıktı. Diğer özellikleri de 820'den yüksek çıktı. 820 4,3 inç idi. Bu 5 inç. Batarya bunda daha iyi ama ekran büyütülmüş ve sanırım batarya performansı 820'den çok farklı olmayacak. Ya ne beklerken ne buluyoruz yine sinir oldum
Demekki hayallerin orta seviyedeTam hayal ettiğim cihaz ama orta seviye olması kötü oluyor
Aynen zaten bizim bütçe düşük orta seviye gidiyor üst seviye bize ilk çıkınca ters en az 2 yıl geçmeli örneğin m8 note 3 G3 halen bana göre pahalıDemekki hayallerin orta seviyede
aynen Apple'ın bu politikasına hayranım (bi tek de ona hayranımMs cihazı tanıtıyor ülkemize gelmesi aylar suruyor Apple tanıyıyor şak ülkemizde illallah yani
800 liraya lumia 925 varken bu telefona 1300 lira verilmez.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Doğru 300 serisi 200 serisine göre enerji tasarrufunda iyi ısınmada iyi. Performans olarak daha çok son 2 rakam önemli.Adreno 225 adreno 305 ten daha performanslı testlerde de bu sekil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?