Karşılaştırma Lumia 830 mu LG G2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
Asphalt 8 Rahat Oynatır Sıkıntı Yok..

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
G2 döver
yalnız 4 sene kullanırım demişsin 4 sene sonra o telefon çöp olur.
Güncelleme açısından 830 daha uzun götürür

Peocawe

Peocawe

Üye
Her android cihazın 2 yıl ömrü var hemen hemen. Geçmişe bakabilirsin. Ama lumia oyle değil, serilikten ödün vermez. Seni çok rahat götürür 3 yıl. G2 zaten güncel bi cihaz değil yakında g4 çıkacak. Ama 830 henüz yeni.

Emre

Üye
Her android cihazın 2 yıl ömrü var hemen hemen. Geçmişe bakabilirsin. Ama lumia oyle değil, serilikten ödün vermez. Seni çok rahat götürür 3 yıl. G2 zaten güncel bi cihaz değil yakında g4 çıkacak. Ama 830 henüz yeni.
g2 Adreno 330 ve s800 Var L830 Donanım Reziliği ne Adreno 305 L525 Bile Var Bu Ne Ya...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Wp sıkıcı ve sıfır ozellestirilebilirligi oldugu icin akici gibi gelebilir.G2 nin arayuzu son derece sade ve renkli hicbir sekilde kasma yapmadigina emin olabilirsiniz.G2 nin donanimi en az 1 sene daha kral.S810 cikmadan s800 lu G2nin kaybi olmaz.
Wp almaktansa suan icin symbian almayi yeglerim sirf o sıkıcı sistemi kullanmamak icin.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıcı olup olmaması kişiden kişiye değişebilir.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bir onceki telefonu 1100 olan birine cok zevkli gelebilir wp.Neyse tabi zevkler ve renkler haklisin kisiden kisiye degisebilir.

Peocawe

Peocawe

Üye
Bence hiç sıkıcı değil. Canlı karoları seyretmesi bile ayrı keyif wpde. Fanboy değilim aksine uzun yıllar android kullandım ama gerçek bu.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Wp kullanicilarinin hemen hepsi eski nokia kullanicilari.Yillarca android kullanan kisilere gore wp oldukca sıkıcı.Metro arayuz yuzunden pc icin windows, 7 ile bitmistir benim icin o klasik desktop olmasa asla kullanmam 7 nin uzerini.Konu dagilmasin bu konustuklarimiz klasik android ve wp uzerine 830 g2 nin rakibi degil bu kesin.

Peocawe

Peocawe

Üye
Wp kullanicilarinin hemen hepsi eski nokia kullanicilari.Yillarca android kullanan kisilere gore wp oldukca sıkıcı.Metro arayuz yuzunden pc icin windows, 7 ile bitmistir benim icin o klasik desktop olmasa asla kullanmam 7 nin uzerini.Konu dagilmasin bu konustuklarimiz klasik android ve wp uzerine 830 g2 nin rakibi degil bu kesin.

Sana göre öyledir. Ayrıca 2010dan beri android kullanıyordum 1-2 aydır wp deyim ve hala sıkılmadım. Gayet keyifli kullanması ve model yukseltmeyi planlıyorum. Sen kafanda wp yi bitirdiğin için öyle diyorsun. Gel wp bölümüne alalım seni birde ordakilere sor :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gun icersinde lumia elimin altinda surekli sahibinde kalsin ben almiyayim iyi forumlar herkese :)

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
Şarj konusunda hangisi önde?

Üst Alt