whatsapp,facebook kullanırım. oyun oynar,dizi-film izlerim.Telefonda ne yapacağına bağlı wp 10 ile 830 derim ama şu anki android ile g2 daha makul gibi, en azından isteklerini karşılar, wp henüz gelişmede instagram benim isteklerimi karşılıyor ama video filan atılmıyor vsvs. Kullanış meselesi aşağı yukarı
Ozaman Android G2 Fazlasıyla İşini görür.whatsapp,facebook kullanırım. oyun oynar,dizi-film izlerim.
Neden?
Eyvallah.LG G2 32GB Al 16GB ısınma ve kasma yapar..
Ozaman Android G2 Fazlasıyla İşini görür.
LG G2 32GB Al 16GB ısınma ve kasma yapar..
Ozaman Android G2 Fazlasıyla İşini görür.
Sağolasın. Henüz almıyorum telefon. Araştırma içindeyim.Sen hangi cihazı kullanıyosun?Aldıktan Sonra Güzdan Kılıf Almanı Öneririm Yani On Numara Bir Cihaz Simdiden hayırlı olsun..
Cihazda MicroSD Girişi Yok Android Bu Sonuçta 32GB iyidir...16gb neden kasma yapsın? Aynı telefon aynı içerik sadece birinde 16gblik flash var birinde 32.
O ram farkı ve kasma sorunu g3 de var adam g2 den bahsediyor.
Her türlü oyunu rahatlıkça oynarız heralde.G2'de QS800 vede Adreno 330 Grafik Birimi Var 3000 mAh Çabası..
Bende Cihaz Alacağım Samsung Note 4 Düşünüyorum..Sağolasın. Henüz almıyorum telefon. Araştırma içindeyim.Sen hangi cihazı kullanıyosun?
Sana da hayırlı olsun şimdiden.Bende Cihaz Alacağım Samsung Note 4 Düşünüyorum..
Note 4 de süper ötesi bi cihaz hayırlı olsun şimdidenBende Cihaz Alacağım Samsung Note 4 Düşünüyorum..