Karşılaştırma Lumia 830 mu LG G2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
Bence G2. Her yönüyle daha iyi bir telefon. 830 yeni çıktı ve fiyatı biraz yüksek.
Kısaca bir karşılaştırma yapayım
5' vs 5,2'
720p vs 1080p
S400 vs s800
2200mAh vs 3000mAh

Özellikleri 830'dan yüksek olabilir fakat G2 o özellikler ile donma, kasma yaparken 830 da en ufak takılma göremezsin. Aşırı stabil bir sistem kullanıyor. Tabi bu sadece performans önerisiydi gerisine karışmam. :ehe

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
g2 daha ideal ama nekadar oyun icin cmera tip ve wp den wazgecmwk doqru olur bilemem ha ben magazadan hatsafa beles yararlanicam diosan farkli

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
Özellikleri 830'dan yüksek olabilir fakat G2 o özellikler ile donma, kasma yaparken 830 da en ufak takılma göremezsin. Aşırı stabil bir sistem kullanıyor. Tabi bu sadece performans önerisiydi gerisine karışmam. :ehe
Kasma ve donma çok yapar mı?

Peocawe

Peocawe

Üye
Kasma ve donma çok yapar mı?

her androidde olduğu gibi mutlaka yapar ara ara. Çok doldurmamaya bak ve mutlaka 2 ayda bi formatla derim. Android çok dolduğu zaman çekilmez bi hal alıyor. 2010 dan beri android kullanıyordum, wp ye geçince baya bi rahatladım. Ne format atmak zorundasın ne kasma yapıyor ne de takılma vs.

Emre

Üye
her androidde olduğu gibi mutlaka yapar ara ara. Çok doldurmamaya bak ve mutlaka 2 ayda bi formatla derim. Android çok dolduğu zaman çekilmez bi hal alıyor. 2010 dan beri android kullanıyordum, wp ye geçince baya bi rahatladım. Ne format atmak zorundasın ne kasma yapıyor ne de takılma vs.
WP Daha Çok Yolu var..
Youtube Gmail Gibi Uygulamalar Wp resmi olarak yok.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
wp candır diyosun:D

Emre

Üye
Android kadar uygulama desteği olmasa da gerçekten en rahat ve stabil sistem wp şuan için. 2015 de wp 10 geliyor zaten :)
s800'lü G2 Varken WP Almak Saçma Olur..
En Azından Androidde Yükleniyor... Yazısı Yok...
Kasma Olsa Bile küçük Küçük Rahatsız Etmez...

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
Android kadar uygulama desteği olmasa da gerçekten en rahat ve stabil sistem wp şuan için. 2015 de wp 10 geliyor zaten :)
Androidde Uygulama sayısı fazla olsa bile hepsini kullanmıyosun zaten.

Emre

Üye

Resmiden çok daha iyileri var emin ol :)
Sistemine Eklediği Ekstra Bir Şey Varmı Otg Dns Bunlar Çöpmü..

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
Peocawe

Peocawe

Üye
Sistemine Eklediği Ekstra Bir Şey Varmı Otg Dns Bunlar Çöpmü..

Dns gelecek söylentileri var yakında diye. Ayrıca otg kullanacak mı arkadaş önce onu öğren sonra ayrıntıya gir. Durduk yere polemik yaratmana gerek yok :)

Bugüne kadar 20-30 cihaz değiştirdim androidin her halini denedim fakat wp de ki rahatlık yok. Ben stabilite derken sen gidip kötülemek için otg ye dns ye youtube a gmaile girdin.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
Dns gelecek söylentileri var yakında diye. Ayrıca otg kullanacak mı arkadaş önce onu öğren sonra ayrıntıya gir. Durduk yere polemik yaratmana gerek yok :)

Bugüne kadar 20-30 cihaz değiştirdim androidin her halini denedim fakat wp de ki rahatlık yok. Ben stabilite derken sen gidip kötülemek için otg ye dns ye youtube a gmaile girdin.
otg kullanmam sanırım
Kullanmadığım İçin Bilmiyorum Yere Düşse Direk Kırılır Cüzdan Kılıf O Kusuru Siliyor..
Kaba durabilir cüzdan kılıfla

Emre

Üye

Kamera, dayanıklılık, değiştirilebilir pil, ilave hafıza gibi özellikler için Lumia iyi, ama diğer pek çok özellik açısından G2 önde.

Peocawe

Peocawe

Üye
Serilik, stabilite, sağlamlık, ayrıcalık ve her guncellemeyi anında almak istiyorsan lumia 830. Diğerlerine karışmıyorum.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
    Konu Sahibi
Kamera, dayanıklılık, değiştirilebilir pil, ilave hafıza gibi özellikler için Lumia iyi, ama diğer pek çok özellik açısından G2 önde.
Kardeşim aldığım telefonu 3-4 sene kullanırım.Beni 3-4 sene sorunsuz hangisi götürür?

Emre

Üye
Oyunda Oynarım Demişsin G2 Kesinlikle..
Kardeşim aldığım telefonu 3-4 sene kullanırım.Beni 3-4 sene sorunsuz hangisi götürür?
Oyun Oynamam Dersen Lumia Çoğu Güzel Oyunda Paralı Zaten..

Üst Alt