dakamon
Üye
830'un kasayı gördükten sonra gidip 300-400 fazla verip 930 almam. Özellikleri her yönden daha iyi olabilir ama çok kalın bir kasası var. Benim 820 halen tek parça ve sorunsuz gidiyor. Ama 820'den en büyük şikayetim ağır ve kaba olması. Gidip 930 almak benim için mantıklı değil. 830 ilkbahar aylarında 750-800'e düşer belki. O zamana kadar elimdeki bozulmazsa beklerim.
Ne wp'nin pil suresine nede Windows'un dosya kopyalama suresine İNANMIYORUM .Zihniyet aynı hesaplayamıyorlar.Gerçi hesaplayanıda göremedik.
Zevkler ve renkler derim sadece. Kimi sağlamlık hissiyatı veren kalın kasalı telefonlardan hoşlanır, kimi de 830 tarzındaki kasalardan hoşlanır. Saygı duyarım830'un kasayı gördükten sonra gidip 300-400 fazla verip 930 almam. Özellikleri her yönden daha iyi olabilir ama çok kalın bir kasası var. Benim 820 halen tek parça ve sorunsuz gidiyor. Ama 820'den en büyük şikayetim ağır ve kaba olması. Gidip 930 almak benim için mantıklı değil. 830 ilkbahar aylarında 750-800'e düşer belki. O zamana kadar elimdeki bozulmazsa beklerim.
Bu arada söylemeyi unuttum. Avea'da 830'a bakarken bize yardımcı olan görevlinin microsoftta çalışan bi arkadaşı varmış ve dediğine göre o arkadaş "abi öyle bi işletim sistemi yapıyoruz ki eşi benzeri yok.." filan demiş. Windows 10'u mu kastetti dedim "galiba o dur" dedi. Kaynak sağlam, W10'dan çok umutluyum artık
Aveadaki arkadaşın bir işgüzarlık yampmadığına emin misinbizim Türkiye'de ms de çalışanlar memurdan öte değiller. Amerikadakilerle konuşmak için randevu isteyen adamlardır bunlar. bence kızma ama adam seni yemiş. Buradakilerin tek işi bulut sistemi satmak. Wp10 u bunlara gösterirler mi bence göstermezler. Olur ya adam alır sızdırır görüntüleri. Boyle basit çalışanlara göstermezler diye düşünüyorum. Hele bizim ms Türkiye çalışanlarına hiç
Acaba Türkçe Cortana için neler yapıyor o departman.Microsoft Türkiye'nin Windows Phone işletim sistemiyle ilgili bir departmanı var tabiki. Çok aktif olmasalar da Türkiye varyantı optimizasyonunda görev aldıkları için şüphesiz Windows 10 hakkında da bilgi sahibidirler.
Peki şöyle düşünün ; siz kullanıcı olarak daha fazla satmasını isterken onlar daha fazla cihaz satmayı istemez miydi acaba?Acaba Türkçe Cortana için neler yapıyor o departman.Bu kadar güzel tasarımlı 830'a Türkçe Cortana feci yakışırdı be abi. Bir söyleyin bakalım eğer Türkçe Cortana ile 830'u birlikte verebilselerdi, reklamını güzelce yaparak, 830 un Türkiye satışları şimdikinin kaç katı olurdu? Betası bile yeni Windowsphone telefonları deli gibi sattırırdı diyorum ben.
Peki şöyle düşünün ; siz kullanıcı olarak daha fazla satmasını isterken onlar daha fazla cihaz satmayı istemez miydi acaba?
Cortana basit olarak sadece dil desteğiyle çalışmıyor. Aynı zamanda kullandığı dil ve argümanlar yerelleştiriliyor. Misal "hayırlı işler" hadi bunu Türkçe bilen bir ingilize söyleyin de anlasın bakalım. Bunun gibi dilimizde yüzlerce kalıp var. Veya "Cortana, bu haftaki Cim bom fener maçı ne olur?" diye sorsanız; bana ne soruyorsun aç ligtv izle mi diyecek.
Bunlar gibi sayısız yerel dil kalıbı ve sosyal etkileri öğrenmesi gerekiyor. Bunlar da tek başına Microsoft Türkiye veya Windows Phone Türkiye ekibinin yapacağı işler değil. Sonuç olarak süreç epey uzuyor.
Peki şöyle düşünün ; siz kullanıcı olarak daha fazla satmasını isterken onlar daha fazla cihaz satmayı istemez miydi acaba?
Cortana basit olarak sadece dil desteğiyle çalışmıyor. Aynı zamanda kullandığı dil ve argümanlar yerelleştiriliyor. Misal "hayırlı işler" hadi bunu Türkçe bilen bir ingilize söyleyin de anlasın bakalım. Bunun gibi dilimizde yüzlerce kalıp var. Veya "Cortana, bu haftaki Cim bom fener maçı ne olur?" diye sorsanız; bana ne soruyorsun aç ligtv izle mi diyecek.
Bunlar gibi sayısız yerel dil kalıbı ve sosyal etkileri öğrenmesi gerekiyor. Bunlar da tek başına Microsoft Türkiye veya Windows Phone Türkiye ekibinin yapacağı işler değil. Sonuç olarak süreç epey uzuyor.
Seni aramızda görmek isterizBir WP telefonum olsa çok şey söyleyecem de yok
Az kaldı dostum sağolasınSeni aramızda görmek isteriz
586 mbKapasite kontrolüne baktığımda diğer klasörü 2.2 gb çok değilmi bu sizde nasıl acaba bu neden bu kadar yüksek @papakudioflu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?