emz
Üye
Batarya düşük der kaçarım
Performans olarak 930 dan farkı yokmuKaça aldın abi bunu? Baya iyiymiş L820-920 arasında olan şey L830-930 arasında da olmuş. Performans olarak 930'dan farkı yok yani.
Pardon yaPerformans olarak 930 dan farkı yokmugüldürmeyin beni biri 1.2 ghz çalışıyor diğeri 2.2 devasa farktır bu ayrıca 2 gb ram var 830 da 1 gb var. Birinde 10mp diğerinde 20 mp kamera var. 920-820 gibi değil 930-830.
Peki o zaman aslında özellikle youtube linkini paylaşmıştım bunu bildğim için video da yasakmışYerel teknoloji sitelerinden içerik paylaşımı yasak.
Nasıl peki sen gördün fikirlerin nelerPeki o zaman aslında özellikle youtube linkini paylaşmıştım bunu bildğim için video da yasakmışarkadaşlar youtube a 830 incelemesi yazın Türkçe türkçe bir inceleyin görün telefonu
Tasarım olarak üst seviye işçilik var denebilir. Kamera konusunda da gayet iyi buldum ama hala bana akıllı telefonumu kendisiyle değiştirmemi sağlayacak kadar heyecan yaratmıyor bendeNasıl peki sen gördün fikirlerin neler
Tasarım olarak üst seviye işçilik var denebilir. Kamera konusunda da gayet iyi buldum ama hala bana akıllı telefonumu kendisiyle değiştirmemi sağlayacak kadar heyecan yaratmıyor bendeYeni telefon alacaklar ve wp dünyasına yeni geçecekler için çok güzel bir başlangıç olacak orta üst seviyede benim gibi 820 çilesi çekmezler bu telefonda. Kamera desen iyi tasarım desen iyi pil desen iyi. Ama fiyat konusunda olumlu şeyler söyleyemem
820 ile 830 a geçsek bence yinede bi çağ atlamış hissi uyandırır bizdeAttan inip eşeğe binmiş hissi yaşarmıyız diye korkuyoruzen net tarifi bu.
Lumia 925i lumia 830a değiştim lumia 925ide 1100 tlye almıştım 32 gb modeli820 ile 830 a geçsek bence yinede bi çağ atlamış hissi uyandırır bizdebi kere pil konusunda çok daha iyi olacağı kesin 820 den ayrıca ağırlık ve hafiflik konusunda iyi. Tasarım yoksunu 820 den daha iyi tasarıma sahip. İşlemcisi daha güncel en yeni teknolojileri festekliyor. Kamera konusunda 820 den çok çok daha iyi. 820 kullanıcısına çok şey katacaktır fakat 820 kullanıcısı 1300 tl vermeye çekinir bu telefona. Sonuçta elinde 820 var. Hani 520 falan olsa neyse ama 820 varken de 1300 tl verip bu alınmaz der. Hani 1000 tl seviyesine yaklaşsaydı olurdu. Ben şu an için daha çok üst seviye model bekliyorum.
Bende şu düşünceyle yaklaşıyorum olaya açıkçası, 820'yi ilk çıktığı zamanlarda 1250 tl civarındayken almadım ama 830'un fiyatı gerçekten 1300 tl bandının 300-400 tl altında olmalıydı. Açıkçası 1300 tl'ye 830 alacağıma 300-400 lira daha koyup 930 almak daha mantıklı bana göre. 6-7 ay daha bekleyip 930'un fiyatının düşmesini bekliyorum ben şahsen.820 ile 830 a geçsek bence yinede bi çağ atlamış hissi uyandırır bizdebi kere pil konusunda çok daha iyi olacağı kesin 820 den ayrıca ağırlık ve hafiflik konusunda iyi. Tasarım yoksunu 820 den daha iyi tasarıma sahip. İşlemcisi daha güncel en yeni teknolojileri festekliyor. Kamera konusunda 820 den çok çok daha iyi. 820 kullanıcısına çok şey katacaktır fakat 820 kullanıcısı 1300 tl vermeye çekinir bu telefona. Sonuçta elinde 820 var. Hani 520 falan olsa neyse ama 820 varken de 1300 tl verip bu alınmaz der. Hani 1000 tl seviyesine yaklaşsaydı olurdu. Ben şu an için daha çok üst seviye model bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?