Lumia 820 Video Çekerken Zoom Yapma

Sponsorlu Bağlantılar

barmen_1982

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 Video Çekerken Zoom Yapma
Merhaba arkadaşlar, Nokia lumia 820 Telefonuna Sonunda Kavuştum Yalnız Bir Kaç Ufak Tefek Sorunlarım Var Mesela Telefonumdan Video Kaydı Yaparken Zoom Yapamıyorum. Video Kaydetmeye Başlamadan Önce Zoom Yapılabiliyor Sonrasında Böyle Bir Seçenek Maalesef Yok. Birde Mesela Ben Kaydı Durdurup Bir Süre Sonra Tekrar Devam Ettirmek İstiyorum Maalesef Buda Yok Acaba Eski Lumia Kullanıcılarının Bildiği Bu İstediklerimi Destekleyen Uygulama Mevcut mu?

Ücretli veya Ücretsiz Fark Etmez. Yeter ki Bu İstediklerimi Desteklesin.

Bu Kamera Olayının Yanı Sıra Kafama Takılan Bir Kaç Problem Daha Mevcut Ama Onları Bu Başlık Altında Yazıp Başlığı Karıştırmak İstemiyorum...

Yardımcı Olacak Arkadaşlara Şimdiden Çok Teşekkür Ederim...

sekajmer

sekajmer

Üye
Maalesef şuan için çözüm yok

barmen_1982

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef şuan için çözüm yok

Oldukça Önemli Bir Eksikmiş, İşin İçinde Windows ve Nokia Olduğu İçin Hiç Araştırma Yapmadan Aldım Sanki Şu Anda Pişman Olmaya Başlamış Gibiyim :)

Tabi Sadece Bu Değil Gözüme Çarpan Bir Kaç Gereksiz Özelliğinden Dolayı.

Neyse Cevabın İçin Çok Teşekkür Ederim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Pro Camera'da yakınlaştırma özelliği var.
Normalde Lumia 820'ye yüklenmiyor.
Ancak özel program ve yöntemle yükleme anlatımı var forumumuzda.
Yükleyen arkadaşlar yakınlaştırma özelliğini kullanabiliyor mu bilmiyorum.
(Not: Amber güncellemesi yapılmış olmalı)

Whykardesim

Whykardesim

Üye
telefona gelen gdr2+amber güncellemesinden sonra pro cam i yüklersiniz video sorunu gider :)

sekajmer

sekajmer

Üye
Bende bir deneyeyim o zaman

dakamon

dakamon

Üye
Ama tabi 1020 gibi optik zoom yapamıyor dijital yapıyor :D görüntüde bozukluk oluyor ama bence yinede güzel bi olay keşke procam i 820 lere de verseler resmi olarak :) bazen 820 de uyuşmazlıklar oluyor sanırım program kafayı yediği oluyor bazen :)

skynet

Üye
Yıl olmuş 2013 sen kalk video çekerken yakınlaştırma özelliği koyma :off:

marazruno123

Üye
Kardeş ilerde eksikler giderilecek

narnia16

narnia16

Üye
Yıl olmuş 2013 sen kalk video çekerken yakınlaştırma özelliği koyma :off:

Bildiğim kadarıyla iOS e bile 7. sürümde gelen bir özellik. Bu kadar abartılacak bir şey değil bence.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
820de procam üzerinden video çekiminde yakınlaştırma kullandım, çalışıyor. bazıları çekim sırasında yakınlaştırma ekrana yansımıyor ama kayıt bittikten sonra videoyu izlediğimde aslında yakınlaştırma yapmış olduğunu görüyorum diye bi yorum yazmıştı, bende bu olmadı, çekim esnasında da yakınlaştırmam ekrana yansıyor şükür :)

skynet

Üye

Bildiğim kadarıyla iOS e bile 7. sürümde gelen bir özellik. Bu kadar abartılacak bir şey değil bence.

Hocam ios'dan bizene biz wp'ciyiz :yuru Demek istediğim nokia'nın en dandik telefonunda bile video çekerken yakınlaştırma var ama yeni çıkmış akıllı telefonlarında yok saçma değilmi :megafon:

narnia16

narnia16

Üye

Hocam ios'dan bizene biz wp'ciyiz :yuru Demek istediğim nokia'nın en dandik telefonunda bile video çekerken yakınlaştırma var ama yeni çıkmış akıllı telefonlarında yok saçma değilmi :megafon:

Tabi ki saçma, tabi ki iOS bizi ilgilendirmez ama demek istediğim iOS gibi oturmuş bir sisteme bile yeni gelen bir özelliğin gelişmekte olan bir sistemde olmaması normal. Zaten bu Nokia'nın değil Microsoft'un ayıbı. Pro cam ile MS'nin yaptığı yerleşik kamera uygulaması karşılaştırılırsa bu durum anlaşılır zaten. Tek sorun 512 MB ram entegrasyonu, onu da en kısa sürede çözerler umarım :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
bekliyoruz bakalım.

sekajmer

sekajmer

Üye
Kuzenimde 4s var ios 6.1 di galiba çok stabil ama mesela bizlerde tube Pro (Youtube video indirme uygulaması) ile video indirdiğimizde programın içerisinde kalıyor ya ondada öyleymiş tek kelime ile çok lanet bir sistem bence. Amberden sonra iyiki Windows Phone almışım diyorum birde Pro cam kurayım gerçekten tadından yenmeyecek diye düşünüyorum.

respection123

Üye
Bazen Nokiayı Hiç Anlayamıyorum :hmmm

bozokluht

bozokluht

Üye
820de procam üzerinden video çekiminde yakınlaştırma kullandım, çalışıyor. bazıları çekim sırasında yakınlaştırma ekrana yansımıyor ama kayıt bittikten sonra videoyu izlediğimde aslında yakınlaştırma yapmış olduğunu görüyorum diye bi yorum yazmıştı, bende bu olmadı, çekim esnasında da yakınlaştırmam ekrana yansıyor şükür :)

Aynen ben de olan :) çözümü var mıdır ki :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Üst Alt