Telefon Tavsiyesi Lumia 820 tavsiye eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bence alma lumia 820nin ekranı sanırım lumia 720 ile aynı ama 720 de 2000 mah batarya, 820 de 1650 mah batarya var, bence batarya konusunda çok sıkıntı yaşarsın

• Beğen
Tepkiler: heathrow

Warnings

Üye
Sık telefon değiştiriyorsan ve bununtakas olarak yapıyorsan wp8 senin için şuan olmaz.

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Neden ki? @Warnings

Warnings

Üye
Neden ki? @Warnings

Şuanda windows phone 8 telefonların piyase değeri çok çok dusuk mesela 520 veyatta 525 ikinci eli 200 250 tl ye gidiyor sıfırı 600 tl 920 1000tl diye biliyorum sahibindende 550 civarına bulunuyor ondan dolayı ama yinede geççekseniz sizin kararınız yani buna bizler karışamayız sonuçta

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Dogru soyluyorsun acele karar vermemek lazım. Takas işinde çok zarar ettim zaten. Yardımlarınız için çok teşekkürler. Bi düşüneyim. :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
920 nin aktif kullanımda ki şarjı en fazla 6-7 saattir

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olan herkese teşekkürler.Iphone 4s aldım. Discovery 400 liradan saydı. 4s için 800 lira dedi. 400 lira fark vermiş oldum. 4s cihaz yurtdışı cihazı. Pasaport kayıtlı ve 16 GB hafızası var. Telefoncu tanıdık.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Yardımcı olan herkese teşekkürler.Iphone 4s aldım. Discovery 400 liradan saydı. 4s için 800 lira dedi. 400 lira fark vermiş oldum. 4s cihaz yurtdışı cihazı. Pasaport kayıtlı ve 16 GB hafızası var. Telefoncu tanıdık.
e hayırlı olsun o zaman :oke:

• Beğen
luckysleven

luckysleven

Üye

Hayırlı olsun da bana yanlış seçim gibi geldi .. Bit kadar ekran , yurt dışı telefonu , geleceği olmayan bir model ve garantisi de tanıdık telefoncu .. Neyse güle güle kullan : )

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Aybin.Kilic ve heathrow
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
4 saat bekleme
1 saat 30 dakika kullanım
Şarj yüzde 50 (kalan şarj)
Normal midir?

(Edge modunda)

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kararlı bir şarj performansına sahip değil gibime geldi.Edge ile böyle ise 3g de nasıl olur ,düşünemiyorum..

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Sabah 6'da actım telefonu. Saat 13.20 şu anda. Yüzde 36 şarjı kaldı. Belki tezgahta bekleye bekleye batarya boşalmış olabilir. Birkaç gün doldur boşalt yapmak gerekebilir??

Ekran 3 saat açık kalmış. 3 saat kullanılmış yani.Belki de batarya zayıflamış olabilir. Yeni batarya gerekebilir.

nsren

nsren

Üye
Cok yanlış bir secim olmus ama bize hayirli olsun demek düser.

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Tanıdık telefoncuyu aradım. Şarj konusunda bir problem varsa, bataryayı ücretsiz değiştirebileceğini söyledi. Hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim herkese.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
H.olsun fakat harbiden çok yanlış seçim yaptın be abi.

• Beğen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
1320 der kaçarım

• Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
hayırlı olsun kardeşim konuda artık kapatılsa iyi olur

• Beğen

smltrl

Üye
3g ve konum kapali gezersen 16 Saate kadar gidiyor surekli whatsapp kullaniminda

• Beğen

Üst Alt