Telefon Tavsiyesi Lumia 820 tavsiye eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 tavsiye eder misiniz?
Merhaba
GM Discovery kullanıyorum.
Lumia 820 alsam mı diye düşünüyorum.
GMD'den memnunum aslında.
Telefonu yoğun şekilde kullanırım.
Merak ettiğim yoğun kullanımda şarjı dayanır mı?
Daha önce 1300 mah bataryası olan 620 kullandım. Şarj konusunda memnun kalmadım.
1650 mah bataryaya sahip 820 nasıl performans gösterir?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bence gm daha iyi 820 920 nin kardeşi olduğu için şarj ve performans daha düşük . Sen gm nin abisi disco2 yi bekle .

• Beğen
Tepkiler: heathrow
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Yorumunuz için teşekkür ederim. Başka görüş beyan etmek isteyen? :)

Bu arada bazen GMD ekranı 4 saat açık kalıyor. İnternete giriyorum daha çok. Ama yaklaşık bir gün dayanıyor. Yoğun kullanimla bunu kast ediyorum.

luckysleven

luckysleven

Üye
Valla acımasız bir yorum olacak belki ama teknik farklılıkları geçelim, bir yanda General mobile bir yanda Nokia .. Bunların arasında ki kalite farkı bir çok şeyin önüne geçiyor .. Ben gm ilk çıktığında gittim uzun uzun inceledim ve Nokia nın yekpare kasalarındaki sağlamlık hissinin zerre kadarı yok o telefonda .. 820 şarj konusunda iddalı bir model değil diyorlar tabi 4-5 saatte şarj bitirir anlamına gelmiyor ama en nihayetinde lumia kullanıyorsun saat gibi işleyen bir sistem olacak elinin altında

• Beğen
enessrsy

enessrsy

Üye
Elindeki telefonu bırakacaksan en azından Lumia 920'ye geç derim ben.

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
L820 ikinci el 550 TL. 920 ne kadar ikinci el?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
aynen bir 820 kullanıcısı olarak eğer ki telefonu yoğun kullanırsan seni yarım gün anca idare eder hele ki 3g açıksa!!! o yüzden arkadaşların da belirttiği gibi en düşük 920 düşün derim ben de ;)

• Beğen
Tepkiler: heathrow ve Mia Alfanso
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Tanıdık telefoncuyu aradım. Elinde 920 varmış. 650 lira dedi. Discovery 400 liraya alırım, dedi. Siyah renk 920. Garantisi varmış dediğine göre. Yurtiçi cihaz olduğunu söyledi.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Tanıdık telefoncuyu aradım. Elinde 920 varmış. 650 lira dedi. Discovery 400 liraya alırım, dedi. Siyah renk 920. Garantisi varmış dediğine göre. Yurtiçi cihaz olduğunu söyledi.

Kaçırma derim wp ye geçmek istiyorsan

• Beğen
luckysleven

luckysleven

Üye

Şu anda yola çıkmış olman gerek 920 yi almak için : ) Bu tip fırsatlar zor gelir 400 lira veriyorsa harika, 600-700 sıfırı zaten

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Benden telefonu 400 liraya alacak, 500 liraya satacak.
Gmd yeni aldım, daha 3 ay olmadı.
Sık telefon değiştiriyorum.
Şu anda ofisteyim. Yola çıkamam :)
Kararsız kaldım

luckysleven

luckysleven

Üye
Benden telefonu 400 liraya alacak, 500 liraya satacak.
Gmd yeni aldım, daha 3 ay olmadı.
Sık telefon değiştiriyorum.
Şu anda ofisteyim. Yola çıkamam :)
Kararsız kaldım

3 aylık olduğu için o kadar para vermiş o zaman bende diyorum nasıl bu kadar para verdi 2-3 ay daha geçsin 100 daha aşağısına alırdı telefonu.. Bende çok sık telefon değiştiririm ama 8.1 güncellemesi ile büyük ihtimal bu duruma son vermiş olurum : )

• Beğen
emz

emz

Üye

Hocam bulmuşken 920'yi kaçırma bence de. Ama bu da bir teklif. Büyük ekran severseniz kaçırmayın.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve heathrow
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Hepsiburada.com yorumlara baktım az önce. Bir eleman telefondan memnun ama şarjın çabuk bitmesinden yakınmış yorumda.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Hepsiburada.com yorumlara baktım az önce. Bir eleman telefondan memnun ama şarjın çabuk bitmesinden yakınmış yorumda.

3G çok önemli nerdeyse şarjın %60ı 3gden gidiyor ona göre :)

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Evet aynen oyle. Ben genelde edge modunda kullanırım. Pek video izlemem mesela. Genelde mobil sitelere girerim.

emz

emz

Üye
Ben l520 kullanıyorum. Çevremde 820 kullananlar da var. Ben hiç 3g den çıkarmadım teli sabah çekip akşam takıyorum. Ama daima pil tasarrufunda. Benim bataryam 1450 mha. Yani 820 hayli hayli yeter gibi. Ama hafıza kartı takılmıyor diye biliyorum. Sorun o. Eğer gerçekten de sd ye uygulama kurma gelirse yazık olur.

Son düzenleme:
  • Beğen
kamil5028347

kamil5028347

Üye
yanlışınız var L820ye sd kart takılıyor tavsiye ederim güzel telefon

• Beğen

Üst Alt