Lumia 800

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duf12

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 800
Merhaba arkadaşlar.Aslında lumia 920 almayı düşünüyordum ama şuan alabilcek durumda değilim.Tek derdim browserda birazda olsa rahatça kasmadan gezinebilmek birde facebook gibi uygulamaların rahat kullanımı benim için önemli.İnternetten 690 tl ye buldum.Cihaz Antalya da 2 gün sonrada oraya gidicem.Sizce alınırmı?linki bırakıyorum yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim.Elimde 603 var sizce lumia 800 le değiştirmeye değer mi?800 ü almazsam hazirana kadar beklemem gerek 920 için

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
değmesine değer ama 800 de Türkçe dil yok bu size kullanım zorluğu çektirmeyecekse bence fiyatta gayet uygun.

duf12

Üye
    Konu Sahibi
Dil seçeneği hiç önemli değil.Tek derdim,browser ında rahatça gezinmek ve facebook gibi uygulamaları rahatça kullanmak.Fiyatı 600 e çekerim gibi geliyor hiç windows phone kullanmadığım için 603 ten sonra fazla fark yaratmazsa diye çekindiğim için konu açtım.Birşey sormak istiyorum,1.4 ghz ram 512 mb yazıyor,603 tede 1 ghz 512 mb ram yani farkı hissedermiyim alırsam.Yanıtınız için teşekkür ederim

sinan-19

Üye
İlla ki farkı hissedersin sonuçta işlemci farkı var ayrıca lumia 800 de tahminimce grafik kartı daha iyidir bu da sayfalardaki görüntüleri (özellikle flash içerikli olanları) daha rahaz açması demektir.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
farkı kesinlikle hissedeceksiniz.

duf12

Üye
    Konu Sahibi
sinan-19 ve MrCommanDTr değerli yorumlarınız için teşekkürler.Eğer telefonda herhangi bir problem görmezsem çarşamba günü alıyorum o zaman.Lumia 920 alamadığım için üzülüyordum ama 800 de bir windows phone sonuçta,umarım memnun kalırım

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
memnun kalacağından eminim yakında güncelleme de alacak zaten Hatta çarşamba bile alabilir,rica ederiz

şuan ben kullaniyorum tek sorunu internet paketini sömuruyor olmasi resmen mb leri su gibi cekiyo baska sorunu yok

arkadaşlar lumia 800 türkçe olabilir mı öyle bi durum var mı güncelleme olucak mı onlara bilgisi olan varmı bu konuda ?

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar lumia 800 türkçe olabilir mı öyle bi durum var mı güncelleme olucak mı onlara bilgisi olan varmı bu konuda ?

Türkçe dil gelicek veya gelmiyecek diye herhangi bir açıklama yok. Wp7.5 tango surumuyle gelicekti fakat gelmedi. Umut ediyoruz ki wp7.8 guncellemesiyle gelsin.

Türkçe dil gelicek veya gelmiyecek diye herhangi bir açıklama yok. Wp7.5 tango surumuyle gelicekti fakat gelmedi. Umut ediyoruz ki wp7.8 guncellemesiyle gelsin.
bilgi icin teşekkür ederim ali abi bende 1 hafta içinde nokia lumia 920 Alıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...