tandogucem
Üye
-
Konu Sahibi
-
cihazımdan çok memnunum tasarım + hız + lumia olması mükemmel. daha yeni telefonum zaten 4-5 gün oldu .
fakat öyle denk geldi baya önemli 1-2 eksik noktasını keşfettim belki çözümü vardır diye size yazayım dedim.
1. internette dolasırken direkt olarak çıkış tuşu yok . windws tusuna basınca arkaplanda çalışmaya devam ediyor.
geri tuşuna basarak en eski sayfaya dönmen gerekiyor çıkmak için. mesela 35 sayfa gezindin nette. 35 kere geri tusuna basınca i.explorer kapanıyor.
2 .ses bende az çkıyor gibi sanki bunun bir çözümü varmı dır ?
3. çektigim fotoları direk olarak facebook'a yükleyemiyorum(n8 de share deyince otomatik upload ediyordu )
şimdilik bunlar gözüme çarptı acaba bir çözümleri varmıdır bunların arkadaşlar ?
Geri'ye uzun basarak.Evet internetten çıkış olayını ben de bulamadım...
Bluetooth sorununu da ekleyelim
Bir de n8 de menü tışuna basılı tutunca arkada çalışan programları görüp geçiş yapabiliyoruk bunda açık programlar arası geçiş nasıl yapılır acaba
1 - internette 5000000 sayfada dolaşsan ekranın sağ altındaki ... tuşuna bas ve tabs yazana tıkla orda kaç pencere çıkarsa x den kapat geri de bidaha geri de dışardasın
2 - ses bendede az malesef yapacak bişey yok şimdilik
3 - telefonunu zune ile güncelle 8773 sürümünde doğrudan faceye yükleme var... başka soru
Evet internetten çıkış olayını ben de bulamadım...
Bluetooth sorununu da ekleyelim
Bir de n8 de menü tışuna basılı tutunca arkada çalışan programları görüp geçiş yapabiliyoruk bunda açık programlar arası geçiş nasıl yapılır acaba
benim telefonda suan için kart takılı değil ama takarsam kapanıcak telefon15 gün sonra polonyaya gidiyorum oraya gidince açılıcakta burda kapalı . tek telefon yazdırabildik pasaporta acaba kartsız zune günceller mi ?
Emin değilim ama güncellemesi gerek,simlock la güncellemenin hiçbir bağlantısı yok gibime geldi sen sorunca
iyi diyorsun hocam da "share " dediğimde " hotmail 2 " message skydrive çıkıyorresim paylaşma: cektiginiz resmi share secenegi ile istediginiz baglantida paylaşabilirsiniz. Facebook twitter veya otomatik olarak skydrive hesabiniza kaydedebilirsiniz.
iyi diyorsun hocam da "share " dediğimde " hotmail 2 " message skydrive çıkıyor
arkadaslar thy eczane cnn turk işbank ntv gibi uygulamari nasil yuklecegiz peki?
Peki arkadaşlar pcdeki mp3 Allah aşkına biri cihaza nasıl yükleyeceğimi söyleyebir mi zune dan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?