Lumia 800 internet 3g ayarları YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 800 internet 3g ayarları YARDIM
Arkadaşlar bugün lumia 800 aldım ve wp ailesine katıldım...
Tabi telefona yabancıyız birkaç sorum olacak ama şu internet ayarlarını 3g nasıl yapacağız bir yardım ltf...
İnternete giremiyorum

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bir de n8 deki rehberi lumiaya nasıl aktaracağım tşk.ler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
oncelikle marketplaceten contacts transfer uygulamasini indir bluetoothla n8 e baglanip butun kişilerini otomatik aktar. 3g icin bir ayar yok tak hattini kullan. Ayarlarda mobil veri acik olmali.

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim arkadaşım internet yazdım düzeldi telefon rehberi de aktardım sayende...
Telefon açılırken almanyanın bir opretörü resmi çıkıyor bunu nasıl yazı veya başka bir resimle değiştirebilirim acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
onu degiştirebilmek icin cihaza flash atman lazim.

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
<Ok anladım ....
Yine bir sorum olacak kusura bakmazsanız n8 de nokia suit vardı pc ile paylaşım yapıyordum lumia için var mı böyle bir program ben bulamadım

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Zune var da ne kadar paylaşılıyor emin değilim...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
pc ile paylaşim derken:hmmm

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
pc deki resimleri telefona atmayı kastetmiştim skydireve ile hallettim tşkler
Yalnız n8 ile bluetooth dan bir türlü bağlantı kuramadım bağlanamadı uyarısı veriyor
Bir de kamerası çok karanlık nasıl aydınlatacağım çözemedim arkadaşlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
pc deki resimleri telefona atmayı kastetmiştim skydireve ile hallettim tşkler
Yalnız n8 ile bluetooth dan bir türlü bağlantı kuramadım bağlanamadı uyarısı veriyor
Bir de kamerası çok karanlık nasıl aydınlatacağım çözemedim arkadaşlar

zune kurman lazim pc'ye. Pc ile telefon arasindaki senkronizasyonu zune sagliyor bu sayede pcden telefona telefondan pcye resim muzik video aktarimi yapabilir guncellemelerini kontrol edebilirsin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
n8 ile bluetooth uzerinden veri alişverişi yapamazsin wpnin kisitlamalari var bu konuda.

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
en son güncelleme kodu nedir arkadaşlar

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
ve bunu n8 de *#0000# ile öğrenebiliyorduk lumiada nasıl??

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ayarlar menusunde about sekmesine tiklarsan cihazla ilgili tum bilgilere ulaşabilirsin.

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar menusunde about sekmesine tiklarsan cihazla ilgili tum bilgilere ulaşabilirsin.
tşk ederim

- - - Eklendi - - -

oc version 7.10.8773.98 bu güncel değil demek sanırım ama pc ye bağladığımda zune de güncel diyor anlamadım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tşk ederim

- - - Eklendi - - -

oc version 7.10.8773.98 bu güncel değil demek sanırım ama pc ye bağladığımda zune de güncel diyor anlamadım

8779guncellemesi daha yeni dagitilmaya başladi ve cihazini hangi operatorden aldiysan o operatorun guncellemeyi yayinlamasini beklemen gerekir.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
aslinda lumia800 de 3g ayari var,ayarlara girip CELLULAR'i sec ve highes connectin speed yazan yere tikla 3g olani sec.hepsi bu ;) umarim istedigin ayar budur.8773 surumde mevcut.

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cihaz luna kulakligi gormuyor bluetooth sorunlu sanirim
Yok mu cozumu

- - - Eklendi - - -

aslinda lumia800 de 3g ayari var,ayarlara girip CELLULAR'i sec ve highes connectin speed yazan yere tikla 3g olani sec.hepsi bu ;) umarim istedigin ayar budur.8773 surumde mevcut.
Evet yaptim dedigini tşk

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
arkadaşlar cihaz luna kulakligi gormuyor bluetooth sorunlu sanirim
Yok mu cozumu

- - - Eklendi - - -

Evet yaptim dedigini tşk

ric ederim işe yaramasina sevindim.lumia 800 bluetooth pek becerikli degil dosya alma gonderme olayida yok şimdilik.umuyoruzki wp7.8 le buda gelir.kulakliga bende baglayamadim.toyota prius'a (hybrit otomobil)bağlandi ama bunu denedim ;)

Üst Alt