ademoz05
Üye
-
Konu Sahibi
-
denedim olmadı hocam maalesef.Şuan cihazınız açılmıyorsa
ses kısma + güç düğmesine cihaz titreyene kadar basılı tutun, titrediğinde yeniden başlatacaktır (şarjı olduğuna emin olun)
Nokia logosu göründüğünde, bir sıra içinde bir defada tuşlarına basın:
Ses Açma
Ses Kısma
Güç
Ses Kısma
Dişliler çıkıp biraz bekledikten sonra ekran geri gelecektir.
Ek olarak alttaki sitelere de göz atarak konuyla ilgili soruna çözüm verilmiştir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alla alladenedim olmadı hocam maalesef.
ses açma kısma tuşları hiç işe yaramıyor, telefon titremiyor bile.
hiçbir kombinasyon çalışmıyor tuşlarla . inşallah batarya boşalmıştır diyecem ama o da zor ihtimal.alla allabir de ses açma + güç düğmesine uzun bi süre basılı tut bakalım
belki batarya boşalmıştır işlem sırasında. Olmazsa biraz şarjda kalsın.
usb takınca okuyor, sadece doğru şekilde okumuyor telefon arızalı oldugu için.dostum bende karşılaştım o sorunlar telefon tepki vermiyor ama usb takınca okumuyor. Anakart değişmesi gerek
evet.Kurmaya çalışdığın 8,1 telefonun kendi romu olduğuna eminmisin?
maalesef işe yaramadı hocam.
Hocam K bakma T9 kurbanı oldukusb takınca okuyor, sadece doğru şekilde okumuyor telefon arızalı oldugu için.
anladım hocam.Hocam K bakma T9 kurbanı oldukusb bende okuyor ama cihaza asla yazılım atamadım servise yolladım anakartı yanmış dediler garantisi türkiye içinde olmadığı için fiyat teklif ettiler yaptırmadım. yurtdışına yolladım tekrardan
qhusb driver sistem tarafından otomatik yüklendiği için uygun olmayabilir.Normalde telefon bu durumdayken de windows device recovery telefonu görmesi lazım.Şu sürücülerle deneyin bir de -Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Olmazsa Teamviewer ile yardımcı olmaya çalışırım
QHSUSB_BULK için qualcomm driverlarını göstermeye çalıştığımda bu oluyor :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu da adım adım windows device recovery tool ile denemelerim hocam :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
windows device recovery hata sonuçlarını da gönderebilirmisiniz. C:\ProgramData\Microsoft\Care Suite\Windows Device Recovery Tool adresinde
hocam rom'un yanlış olması çok uzak ihtimal çünkü herşeyi program indirdi zaten. ayrıca netten de kontrol ettim lumia 640 xl için mevcut tek rom programın yüklemeye çalışıtğı.Benim aklıma 2 seçenek geliyor telefonun kapanması programın hata vermesi 1.ya telefona qurulmakda olan rom telefonla uyumlu değildi,
2,Ya da rom kurulma esnasında telefon şarjının bitmesi veya bilgisayarla telefon arasında iletişim kesilmesi
Ben ilk seçenek diye düşünüyorum niye derseniz, çünkü dediğine göre kurulum ekranı başlar başlamaz 1sn sonra telefon kapanıyor program hata veriyor yani uyumsuzluk sonucu ilerlemiyor hiç
Bu şekilde ise yazılımsal sorundur ve düzelir diye düşünüyorum
Ben de bir Android telefona uyumsuz romu zorla yüklmişdim sonuç buna benzerdi çok telefoncuya verdim açamadılar kendim çok araşdırdım ve 1 sene sonra telefonu açdım
İnşallah seninki de açılır
50 tane kombinasyon denedim, yok cihaz uyanmıyor hocamSen bi de bataryayı çıkartıp tekrar tak sonra usb kablosu ile bilgisayara bağla
Sonra güç tuşuna ve ses azaltma aynı zamanda bas ve bekle telefon titremesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?