Lumia 820 flash atamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

ostothek

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 flash atamıyorum
Merhaba arkadaşlar,

Lumia 820 günleme yaparken arkadaşım pili çıkarında telefon açılmaz oldu. Ya ekranda sürekli nokia yazısı kalıyor, bir şimşek ve yanında dişli işareti çıkıyor, hard, soft reset işe yaramadı. Ben de flash atmaya karar verdim, gerekli tüm dosyaları indirdim ama nokia nokia care suite telefonu görmüyor, aygıt yöneticisinden baktığımda "qualcamm msm device" diye tanınmamış bir cihaz görüyor. Ne yaptıysam tanıtamadım, ne yapmalıyım. Not: w7 kullanıyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
cihazı qualcomm msm device olarak gormemesi lazım. Cihaz bootloader modda kaldıgı icin normal olarak takinca ncs gormez. flash modda baglaman gerekiyor.

ostothek

Üye
    Konu Sahibi
cihazı qualcomm msm device olarak gormemesi lazım. Cihaz bootloader modda kaldıgı icin normal olarak takinca ncs gormez. flash modda baglaman gerekiyor.

nasıl yani, yardımcı olur musun? Pek anladığım şeyler değil ama yapabilirim. Adroid yüklemişliğim var:)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Cihazi kapatip flash işlemini hazirladiktan sonra ses kisma ve guc tuşuyla acar gibi yapip telefon titrediginde kabloyu tak. O zaman gorur.

ostothek

Üye
    Konu Sahibi
Ben baştan anlatayım, bir yerde hata yapıyorum sanırım. NCS'nin 2013.1.3 sürümünü kullanıyorum. Az önce söylediğin gibi denedim, Önce NCS'yi açıp RM-825 yani Lumia 820 kodunu girdim. Sonra ses kısma ve power tuşuna bastım, telefon titreyince de kabloyu taktım. Bağlantı kısmında (no connection yazan kısım) Usb produck in flash yazdı fakat 2-3 saniye sonra tekrar no connection'a döndü. windows 7 kullanıyorum ama bir türlü beceremedim, bir yerde hata mı yapıyorum?

ostothek

Üye
    Konu Sahibi
sesimi duyan var mı :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
telefonun şarji var mi. Bence bataryayi başka bir cihazda şarj edip tekrar dene.

ostothek

Üye
    Konu Sahibi
telefon bu haliyle sanırım sarj etmiyor. Ben de geçen yeni bir pil aldım, onunla denicem.

ostothek

Üye
    Konu Sahibi
Yeni pil takıp tekrar denedim, değişen bir şey yok. NCS açıkken bağlıyorum, bir süre duruyor sonra kopuyor yine bağlantı, nasıl yapıcam anlayamadım. Yardım lütfen.

- - - Eklendi - - -

windows 8'de mi denesem?

ostothek

Üye
    Konu Sahibi
fikri olan yok mu?

Takipçi Satın Al

Üst Alt