Telefon Tavsiyesi Lumia 640 XL mi almak mantıklı Lumia 830 mu?

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şuan sistem en fazla s800 işlemciye izin veriyor(Sanırım),
Yanlış sanıyorsunuz. HTC One M8 for Windows Snapdragon 801 kullanıyor. Dahası Windows Phone 8.1 GDR2 ile gelen cihazlar 64-bit işlemcilere sahip

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, muhammettvurucu, maydinmaydin ve 1 kişi daha

capkino06

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konu tamamen değişmiş olacak kusura bakmayın tekrar konu açmak istemedim. Bir şey soracağım GMD 2 mini ile L625 takas etmek ne kadar mantıklı?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
dakamon

dakamon

Üye
Yanlış sanıyorsunuz. HTC One M8 for Windows Snapdragon 801 kullanıyor. Dahası Windows Phone 8.1 GDR2 ile gelen cihazlar 64-bit işlemcilere sahip

Neymiş o cihazlar ben bilmiyorum 64 bit işlemciye sahip?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

0MG90

0MG90

Üye
S800 ile S801 aynı zaten, S801 overclocklu hali gibi bir şey

640 XL daha iyi olur bence

dakamon

dakamon

Üye
S800 ile S801 aynı zaten, S801 overclocklu hali gibi bir şey

640 XL daha iyi olur bence

801 in iki modeli var ab ve ac diye eğer 801 ac ise 800 den daha iyi gpusu bile farklı ama ab ise dediğiniz doğru

ulabuneya

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yanlış bilgi , 640 ve 640xl telefonlarında 2side 32bit işlemciye sahiptir .2 telefonda da snapdragon 400 vardır. Sadece alcatel pop2 modelinde s410 64bit işlemcisi vardır , ki o telefonda gdr1 olarak piyasaya sürüldü.

Ayrıca s800 ile s801 arasında sadece oc farkı vardır. Gpu veya mimarı farkı yoktur.S800 ile s801 arasındaki performans farkıda sadece %10 dur.

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Yanlış bilgi , 640 ve 640xl telefonlarında 2side 32bit işlemciye sahiptir .2 telefonda da snapdragon 400 vardır. Sadece alcatel pop2 modelinde s410 64bit işlemcisi vardır , ki o telefonda gdr1 olarak piyasaya sürüldü.

Ayrıca s800 ile s801 arasında sadece oc farkı vardır. Gpu veya mimarı farkı yoktur.S800 ile s801 arasındaki performans farkıda sadece %10 dur.
Mesajın neye istinaden yazıldığına da bir göz atsaydınız keşke. Ayrıca QSD 800 ile 801 arasında GPU veya mimari farkı vardır gibi bir bilgi vermedim. Son olarak Lumia 640 ve 640 XL için de yanlış bilgiyi nerede verdiğimi belirtirseniz yanlışımı düzeltmek isterim.

Neymiş o cihazlar ben bilmiyorum 64 bit işlemciye sahip?

Alcatel, Blu Win HD LTE, Blu Win JR LTE bunlar şu anda 64-bit işlemcilerle Microsoft Store mağazalarında Windows Phone 8.1 Update 2 güncellemesi yüklü olarak satışa sunulan cihazlar.

dakamon

dakamon

Üye
:)

ulabuneya

Üye
Evet o cihazlarda s410 işlemciye sahipmiş ama Update 2 ile değil update 1 ile piyasaya sürüldüler.Şuan piyasaya update 2 ile sürülen 64bit cihaz yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet o cihazlarda s410 işlemciye sahipmiş ama Update 2 ile değil update 1 ile piyasaya sürüldüler.Şuan piyasaya update 2 ile sürülen 64bit cihaz yok.

bbahsettiğim cihazların ilk versiyonları snapdragon 200 ve 400 ile duyuruldu.geçtiğimiz ay da yeni LTE versiyonları snapdragon 410 ve windows phone 8.1 gdr1 yüklü olarak microsoft store üzerinden satışa sunulmuş olsalar bile nu konunun başındaki yanlış bilgileri doğru yapmıyor

ulabuneya

Üye
Eğer öyleyse demek ki ben yanlış biliyormuşum. Konuyu boşa uzattım kusura bakmayın.

Son düzenleme:
erhanercan

erhanercan

Üye
640 xl dw dolby ses desteği de yoktu sanırım