Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiLumia 640 XL mi almak mantıklı Lumia 830 mu?
Yanlış sanıyorsunuz. HTC One M8 for Windows Snapdragon 801 kullanıyor. Dahası Windows Phone 8.1 GDR2 ile gelen cihazlar 64-bit işlemcilere sahip
capkino06
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar konu tamamen değişmiş olacak kusura bakmayın tekrar konu açmak istemedim. Bir şey soracağım GMD 2 mini ile L625 takas etmek ne kadar mantıklı?
Arkadaşlar konu tamamen değişmiş olacak kusura bakmayın tekrar konu açmak istemedim. Bir şey soracağım GMD 2 mini ile L625 takas etmek ne kadar mantıklı?
Yanlış bilgi , 640 ve 640xl telefonlarında 2side 32bit işlemciye sahiptir .2 telefonda da snapdragon 400 vardır. Sadece alcatel pop2 modelinde s410 64bit işlemcisi vardır , ki o telefonda gdr1 olarak piyasaya sürüldü.
Ayrıca s800 ile s801 arasında sadece oc farkı vardır. Gpu veya mimarı farkı yoktur.S800 ile s801 arasındaki performans farkıda sadece %10 dur.
Yanlış bilgi , 640 ve 640xl telefonlarında 2side 32bit işlemciye sahiptir .2 telefonda da snapdragon 400 vardır. Sadece alcatel pop2 modelinde s410 64bit işlemcisi vardır , ki o telefonda gdr1 olarak piyasaya sürüldü.
Ayrıca s800 ile s801 arasında sadece oc farkı vardır. Gpu veya mimarı farkı yoktur.S800 ile s801 arasındaki performans farkıda sadece %10 dur.
Mesajın neye istinaden yazıldığına da bir göz atsaydınız keşke. Ayrıca QSD 800 ile 801 arasında GPU veya mimari farkı vardır gibi bir bilgi vermedim. Son olarak Lumia 640 ve 640 XL için de yanlış bilgiyi nerede verdiğimi belirtirseniz yanlışımı düzeltmek isterim.
Alcatel, Blu Win HD LTE, Blu Win JR LTE bunlar şu anda 64-bit işlemcilerle Microsoft Store mağazalarında Windows Phone 8.1 Update 2 güncellemesi yüklü olarak satışa sunulan cihazlar.
bbahsettiğim cihazların ilk versiyonları snapdragon 200 ve 400 ile duyuruldu.geçtiğimiz ay da yeni LTE versiyonları snapdragon 410 ve windows phone 8.1 gdr1 yüklü olarak microsoft store üzerinden satışa sunulmuş olsalar bile nu konunun başındaki yanlış bilgileri doğru yapmıyor
ulabuneya
Üye
Eğer öyleyse demek ki ben yanlış biliyormuşum. Konuyu boşa uzattım kusura bakmayın.