Lumia 620 telefon almayı düşünüyorum bilgilendirirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620 telefon almayı düşünüyorum bilgilendirirmisiniz
başlıktada yazdığım gibi bu telefonu almayı düşünüyorum biraz araştırdım genişletilebilir hafızası yok diyo yani hafıza kartı takılmıyomu 1 2.si işletim sistemi win8 diyor bende burdan pcye yüklenen herhangi bi oyun telefonada yüklenebilirmi yani bu telefonun flash desteği yok suanki telefonum java oyunları açıyor sadece bi ara galaxy w almayı düşündüm oda android olduğundan apk uygulamaları açıyo bu telefon hangi uzantılı uygulamaları açabiliyor bunu merak ettim aslında forumda vardırda benim onu araştıracak kadar vaktim yok sürekli pc basında olan biri değilim 40 yıldabi pc basına geciyorum oda en fazla 1 saat sürüyor beni bu telefon hakkında bilgilendirrseniz sevinirim

m542tf

m542tf

Üye
1. Hafıza kartı var
2. Wp8 win8 pc uygulamaları şimdilik olmaz mağzaları birlestirebilirler o zamana kadar kendi mağzasında şu anda +130.000 uygulama var
3. .xap uzantılı dosya yükleniyo lakin sistem hack lenmediği için mağza harici uygulama yüklenmiyor.

• Beğen
Tepkiler: thedevils4
thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardeşim çok saol telefon çok hoşuma gitti inşallah alıcam bunu

m542tf

m542tf

Üye
alırsan simdiden hayırlı olsun

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
eyw çok teşekkür ederim son bir sorum daha olucak bnm şuanki telefonun uygulamarı java katagorisinde android telefonlarında android kategorisinde peki bu lumia hangi kategoride bir tema oyun indirmek istesem burdan nereye bakmalıyım?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
mağazaya bakabilirsin telefonu tavsiye ederim gayet güzel ve başarılı bir telefon

• Beğen
m542tf

m542tf

Üye
lumia telefonlar windows phone işletim sistemi kullanıyor. Ancak şimdilik mağza harici uygulama yüklenmiyor.

• Beğen
alical33

alical33

Üye
mağazada tema yok zaten arayüzü kafana göre ayarlıyorsun birde renklerini seçebiliyorsun ama simgeleri değiştiremiyorsun şimdilik o yönde bişey çıkmadı tavsiye edeceğim bir telefon alacaksanız şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
alper94

alper94

Üye
bende bişey sorcam görüntülü konuşma var mı bu telefonda kimi yerlede var kimi yerlerde yok diyor ondan sordum emin olamadım

m542tf

m542tf

Üye
bende bişey sorcam görüntülü konuşma var mı bu telefonda kimi yerlede var kimi yerlerde yok diyor ondan sordum emin olamadım

şebeke tabanlı yok ama skype ile görüntülü görüşme yapılıyor.

• Beğen
alper94

alper94

Üye
anladım :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt