arkadaşlar lumia 520de çift çekirdek ve 512 mb ram var ancak lumia 525 de tek çekirdek 1 gb ram var 520 daha yüksek performans verir ramın etkisi çekirdeğin sayısı kadar yok
Ram nedir tabikide önbellek yani ama şu da var ki çift çekirdek 512 ram tek çekirdek 1 gb ramlı telefondan daha iyi performans verir
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Ben 525 de çift sanıyordum. Tekse sıkıntılı. Emin misiniz? Hani tek fark ram deniyordu. O zaman çok büyük bir fark daha oluştu. Sıkıntılı bir durum.
Telgrafla gönderildi.
Lumia 525 tek çekirdek olduğu için diye duymuştum da
Ramden başka fark yok tek çekirdekli işlemci üretimi mi kaldı ?Ben 525 de çift sanıyordum. Tekse sıkıntılı. Emin misiniz? Hani tek fark ram deniyordu. O zaman çok büyük bir fark daha oluştu. Sıkıntılı bir durum.
Telgrafla gönderildi.
O teknosa elemanına sorsaydın keşke teknoloji bültenini kimden alıyorsunuz diye insan bir açar bakar arkadaş.Ben bunu teknosadaki satış elemanına sordum o söylemişti de bu gün
Wp 8.1 lumia 520de kasma yapar mı? Bide mesela wp de atma sorunu var yani uygulama atıyor bu duzeltilebilirmi aceba
))Neden olmasın? Eğer ellerinde kaldıysa gerçektende bundan dolayı böyle bir cihazı üretmiş olabilirler. Yani ms nokiadan kalan stokları eririp yeni mallar almak için yapmış olabilir. Strateji bunlar hep. Bekleyip göreceğiz530da 4çekirdek 1.2Ghz işlemci varmış ama ram 512mb çok saçma olmuş böyle fabrikada ne kaldıysa onu takıyolar herhalde.
bunların işlerine akıl sır ermez ama 525 içlerinde en ideali gibi görünüyo. ilerde çıkacak güncellemelerde ilk elenen serinin 512ramli olan lumialar olacagına eminim , son kararım , evet .Teknosa Vatan vs tüm çalışanlar aynı maalesef defalarca tartıştım.1 gb ram avantajından dolayı alınması için ucuz olabilir
520 yi sıkıyorsa bıraksınlar Windows phone ipini çekerler valla yemezal
bunların işlerine akıl sır ermez ama 525 içlerinde en ideali gibi görünüyo. ilerde çıkacak güncellemelerde ilk elenen serinin 512ramli olan lumialar olacagına eminim , son kararım , evet .