Karşılaştırma Lumia 520'nin 525'ten Pahalı Olması

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Beyler yabancı ülkelerde 525 daha pahalı çok değil ama birazda olsa pahalı Türkiye'de durum başka burda 525 daha ucuz.

orhan_1997

Üye
Lumia 525 tek çekirdek olduğu için diye duymuştum da

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
emz

emz

Üye
arkadaşlar lumia 520de çift çekirdek ve 512 mb ram var ancak lumia 525 de tek çekirdek 1 gb ram var 520 daha yüksek performans verir ramın etkisi çekirdeğin sayısı kadar yok
Ram nedir tabikide önbellek yani ama şu da var ki çift çekirdek 512 ram tek çekirdek 1 gb ramlı telefondan daha iyi performans verir

Ben 525 de çift sanıyordum. Tekse sıkıntılı. Emin misiniz? Hani tek fark ram deniyordu. O zaman çok büyük bir fark daha oluştu. Sıkıntılı bir durum.

Telgrafla gönderildi.

orhan_1997

Üye
Ben 525 de çift sanıyordum. Tekse sıkıntılı. Emin misiniz? Hani tek fark ram deniyordu. O zaman çok büyük bir fark daha oluştu. Sıkıntılı bir durum.

Telgrafla gönderildi.

Ben bunu teknosadaki satış elemanına sordum o söylemişti de bu gün

kursat99

kursat99

Üye
Öyle bir şey yok. Bizim ülkemizde adamlar "Bu telefon android işlemcili" diye bile bahsederken onlara inanmak biraz saçma olur. 525 çift çekirdek. Zaten Microsoft Windows Phone 8 için üreticilere en az çift çekirdek koyma zorunluluğu getiriyor.

beats

beats

Üye
Lumia 525 tek çekirdek olduğu için diye duymuştum da

işlemci türüne bakman yeterli. L525 ram artısıyla önde.
karşılaştırması.

Telgrafla gönderildi.
Ramden başka fark yok tek çekirdekli işlemci üretimi mi kaldı ?
Ben bunu teknosadaki satış elemanına sordum o söylemişti de bu gün

O teknosa elemanına sorsaydın keşke teknoloji bültenini kimden alıyorsunuz diye insan bir açar bakar arkadaş.

orhan_1997

Üye
Aslında dediğiniz doğru araştırdım şimdi ama bu 525 520den daha pahalı olmalı sonuçta daha ustun yani bu kafa karıştırıcı

Rainesto

Rainesto

Üye
Bence 530 un tanıtımını beklemekte fayda var

orhan_1997

Üye
Wp 8.1 lumia 520de kasma yapar mı? Bide mesela wp de atma sorunu var yani uygulama atıyor bu duzeltilebilirmi aceba

Rainesto

Rainesto

Üye
Wp 8.1 lumia 520de kasma yapar mı? Bide mesela wp de atma sorunu var yani uygulama atıyor bu duzeltilebilirmi aceba

kesinlikle kasma yapmaz ona göre optimizasyon yapıyorlar atma sorunu hakkında bilgim yok

emz

emz

Üye
Ya 525 ucuz, çünkü Nokia ülkemizde 512 mb ram yerine 1 gb ye geçilmesini istediği için. Ayrıca o indirim ilk başta sadece teknosaya has bir indirimdi. Yani o dediğiniz indirimler ondan. Ayrıca biraz bekleyip 530 tanıtımına bakmak lazım. İşlemci değiştiriliyor. Eğer aynı politika ile gelirse Türkiye'ye kesinlikle ona geçiş yapacağım. Çok daha gelişmiş olarak gelecek.

Telgrafla gönderildi.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
520'de kasma olmaz neden? Çünkü donanım sabit her birinde Microsoft belli standartlar getirmiş işte üreticilerin bilmesi ve yappması gereken şeyler.. 525 te çift çekirdek var bu arada. Teknosa çalışanları iyi değil neden mi? ben telefonumu almadan önceki günlerde başka bir mağazada konuşmamız + benim=
+ Bu telefonda oyun oynanırmı Gta vs.
- Oynanmaz
+ Oyun için ne öneriyosun
- S4 mini gösteriyor)
+ Giriş seviyesi ama
- 620 al o zaman

Bak bak bak 3.8 inch ekran 512 mb ram ile adam bana gta oynatacak :)))

Nirvana92

Nirvana92

Üye
530da 4çekirdek 1.2Ghz işlemci varmış ama ram 512mb çok saçma olmuş böyle fabrikada ne kaldıysa onu takıyolar herhalde.

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
530da 4çekirdek 1.2Ghz işlemci varmış ama ram 512mb çok saçma olmuş böyle fabrikada ne kaldıysa onu takıyolar herhalde.
Neden olmasın? Eğer ellerinde kaldıysa gerçektende bundan dolayı böyle bir cihazı üretmiş olabilirler. Yani ms nokiadan kalan stokları eririp yeni mallar almak için yapmış olabilir. Strateji bunlar hep. Bekleyip göreceğiz;)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Teknosa Vatan vs tüm çalışanlar aynı maalesef defalarca tartıştım.1 gb ram avantajından dolayı alınması için ucuz olabilir

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Nirvana92

Nirvana92

Üye
al
Teknosa Vatan vs tüm çalışanlar aynı maalesef defalarca tartıştım.1 gb ram avantajından dolayı alınması için ucuz olabilir
bunların işlerine akıl sır ermez ama 525 içlerinde en ideali gibi görünüyo. ilerde çıkacak güncellemelerde ilk elenen serinin 512ramli olan lumialar olacagına eminim , son kararım , evet .

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
al
bunların işlerine akıl sır ermez ama 525 içlerinde en ideali gibi görünüyo. ilerde çıkacak güncellemelerde ilk elenen serinin 512ramli olan lumialar olacagına eminim , son kararım , evet .
520 yi sıkıyorsa bıraksınlar Windows phone ipini çekerler valla yemez :D

ihsan.snmz

Üye
Sabancıların fiyatlarına aldanmayın siz. Geçen ay 525 429LİRAYDI BEN ALFIM 520Yİ VATANDAN 489A bunlar tam kazıkçı :D