Karşılaştırma Lumia 520'nin 525'ten Pahalı Olması

Sponsorlu Bağlantılar

respection123

Üye
İndirim de olabilir

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
sana yazmadımki kardeşim ben :D

nasıl bana yazmadın benim yazdığım msj alıntı yaparak cevap yazmışsın mesajları Bi kontrol et olayı çözeceksin...çok önemli değil tabi problem yok yani

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

turbocore

turbocore

Üye
nasıl bana yazmadın benim yazdığım msj alıntı yaparak cevap yazmışsın mesajları Bi kontrol et olayı çözeceksin...çok önemli değil tabi problem yok yani

maxicep uygulamasından basıyorum ya belki ondandır kardeşim. :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Şimdi Kliksa.com sabancılara ait ve internet alışveriş sitesi , Teknosa ile aralarında fark var , kliksa sürekli indirim yapan bir yer , cihaz alırken Teknosa değil de bimeks vb birde internettekileri gözden geçirirsen fayda var

lost68

lost68

Üye
La benim ki 525 telefondan gayet sarjı iyi gidiyor.Bir ara şarj sorunu vardı...Bataryayı beklettim kullanmadım 5 saat Ve eski haline geri döndü ;) Şu an beni artık 1,5 gün götürüyor :thumbup: 520 kullanan arkadaslarım var.12 saati deviremiyoruz diyorlar ;) Anlıcanız Telefonu kullanmasını bileceksin.

dakamon

dakamon

Üye
La benim ki 525 telefondan gayet sarjı iyi gidiyor.Bir ara şarj sorunu vardı...Bataryayı beklettim kullanmadım 5 saat Ve eski haline geri döndü ;) Şu an beni artık 1,5 gün götürüyor :thumbup: 520 kullanan arkadaslarım var.12 saati deviremiyoruz diyorlar ;) Anlıcanız Telefonu kullanmasını bileceksin.
Peki internet paketin varmı yokmu?

dakamon

dakamon

Üye
var 25 tl ye 2 gb net 5000 sms 500 dk var
Eğer mobil interneti sık kullanıyorsan ve 1.5 gün gidiyorsa senin telefon sana özel yapılmış :D yada sen neredeyse telefonu aramak ve sms atmak için kullanıyorsun :D Sevgilin de varmı? whatsapp falan çok kullanıyormusun :)

lost68

lost68

Üye
Sorular dehşetmiş ha whatsapp yok kullanmıyorum keşke sadece sms veya aramak için kullansam ama face bura ve internetde gezinirim ha ben bazı ayarlarını kapttım msa üstünde fazla Live title yok sabit duranlar varya onlar var bide kişiler bing hava durumu fotoğraflar duruyor oyu da drag Racing oynuyorum ve su soru oyunu var online

dakamon

dakamon

Üye
Sorular dehşetmiş ha whatsapp yok kullanmıyorum keşke sadece sms veya aramak için kullansam ama face bura ve internetde gezinirim ha ben bazı ayarlarını kapttım msa üstünde fazla Live title yok sabit duranlar varya onlar var bide kişiler bing hava durumu fotoğraflar duruyor oyu da drag Racing oynuyorum ve su soru oyunu var online

Hımmm :hmmm:hmmm 1.5 gün enterasan. Başka 525 kullanıcılarından da fikirler almak gerek.

lost68

lost68

Üye
Ama cok uğraştım bu kadar gitmesine başkada gitmiyor zaten :D fazla kurcaldım donanımını ve eskiden ısınıyor du şimdi oda yok

dakamon

dakamon

Üye
Ama cok uğraştım bu kadar gitmesine başkada gitmiyor zaten :D fazla kurcaldım donanımını ve eskiden ısınıyor du şimdi oda yok
Peki normal bir kullanımda böyle 1.5 gün götürmek için bir şeyler yapmadan onu bunu kapatıp kısmadan sıradan bir kullanımda ne kadar gidiyor ona bakmak lazım.

Secret Light

Secret Light

Üye
525 bende 1gun gidiyor sarji hem internet hemde sms var onemli olan arka plan uygulamalarını kapatmak ve ekran ışıgını otamatige almak :) telefonu alalı 1ay oldu cozdum telefonu :D

csH

csH

Üye
vodafone demi memnunmusun internet hızı ne kadar ? bende dün geçtim de daha AÇILMADI :D
bende bugün geçtim tekrar vodafone avea nın interneti sıkıntılı eskiden vodafone kullanıyordum internette sorun yaşamamıştım

turbocore

turbocore

Üye
bende bugün geçtim tekrar vodafone avea nın interneti sıkıntılı eskiden vodafone kullanıyordum internette sorun yaşamamıştım
ya çok uygun diye geçtim 25tl ye 500dk heryöne 5000sms heryöne 2gb internet 1000mms çok iyi ama internet hızı kaç merak ettim :D hat kaç günde geçerki dün başvurdum. 6 gün dedi ama

csH

csH

Üye
ya çok uygun diye geçtim 25tl ye 500dk heryöne 5000sms heryöne 2gb internet 1000mms çok iyi ama internet hızı kaç merak ettim :D hat kaç günde geçerki dün başvurdum. 6 gün dedi ama
bana da 5 gün dedi cumartesi geçer 1 gün önceden mesaj geliyor

lost68

lost68

Üye
Hızlı bayaaa ya freezone iseniz yani taşırsanız double internet veriyor yani artı 2 gb oluyor