sana yazmadımki kardeşim ben![]()
nasıl bana yazmadın benim yazdığım msj alıntı yaparak cevap yazmışsın mesajları Bi kontrol et olayı çözeceksin...çok önemli değil tabi problem yok yani

Peki internet paketin varmı yokmu?La benim ki 525 telefondan gayet sarjı iyi gidiyor.Bir ara şarj sorunu vardı...Bataryayı beklettim kullanmadım 5 saat Ve eski haline geri döndüŞu an beni artık 1,5 gün götürüyor
520 kullanan arkadaslarım var.12 saati deviremiyoruz diyorlar
Anlıcanız Telefonu kullanmasını bileceksin.
var 25 tl ye 2 gb net 5000 sms 500 dk varPeki internet paketin varmı yokmu?
Eğer mobil interneti sık kullanıyorsan ve 1.5 gün gidiyorsa senin telefon sana özel yapılmışvar 25 tl ye 2 gb net 5000 sms 500 dk var
yada sen neredeyse telefonu aramak ve sms atmak için kullanıyorsun
Sevgilin de varmı? whatsapp falan çok kullanıyormusun 
HımmmSorular dehşetmiş ha whatsapp yok kullanmıyorum keşke sadece sms veya aramak için kullansam ama face bura ve internetde gezinirim ha ben bazı ayarlarını kapttım msa üstünde fazla Live title yok sabit duranlar varya onlar var bide kişiler bing hava durumu fotoğraflar duruyor oyu da drag Racing oynuyorum ve su soru oyunu var online
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

1.5 gün enterasan. Başka 525 kullanıcılarından da fikirler almak gerek.Peki normal bir kullanımda böyle 1.5 gün götürmek için bir şeyler yapmadan onu bunu kapatıp kısmadan sıradan bir kullanımda ne kadar gidiyor ona bakmak lazım.Ama cok uğraştım bu kadar gitmesine başkada gitmiyor zatenfazla kurcaldım donanımını ve eskiden ısınıyor du şimdi oda yok
vodafone demi memnunmusun internet hızı ne kadar ? bende dün geçtim de daha AÇILMADIvar 25 tl ye 2 gb net 5000 sms 500 dk var

bende bugün geçtim tekrar vodafone avea nın interneti sıkıntılı eskiden vodafone kullanıyordum internette sorun yaşamamıştımvodafone demi memnunmusun internet hızı ne kadar ? bende dün geçtim de daha AÇILMADI![]()
ya çok uygun diye geçtim 25tl ye 500dk heryöne 5000sms heryöne 2gb internet 1000mms çok iyi ama internet hızı kaç merak ettimbende bugün geçtim tekrar vodafone avea nın interneti sıkıntılı eskiden vodafone kullanıyordum internette sorun yaşamamıştım
hat kaç günde geçerki dün başvurdum. 6 gün dedi amabana da 5 gün dedi cumartesi geçer 1 gün önceden mesaj geliyorya çok uygun diye geçtim 25tl ye 500dk heryöne 5000sms heryöne 2gb internet 1000mms çok iyi ama internet hızı kaç merak ettimhat kaç günde geçerki dün başvurdum. 6 gün dedi ama
evet öyle olcakmışHızlı bayaaa ya freezone iseniz yani taşırsanız double internet veriyor yani artı 2 gb oluyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
ozaman yarın mesaj gelir 3.gün olcakbana da 5 gün dedi cumartesi geçer 1 gün önceden mesaj geliyor
ilk yüklemede 30tl miş ama herneyse

Malesef her firmada böyle şeyler var. Nasıl ki Samsung Note 3'e 3 Gb Ram koyupta S5'e 2 Gb koyuyor. Öyle işte.Nokianın izlediği saçma satış politikasıdır