Lumia 520 Için Amber Ota Da Göründü ! (yüklenebilir)

Texedo

Üye
sorunsuz güncelleme tamamdır pro cam bekle benii

dakamon

Üye
Procam i bildiğin kaldırdım ana ekrandan artık kullanmıcam hangi videoyu çektiysem hepsi kesik kesik çıkmış donmalar kare kare olmalar lanet olsun. Saçma sapan yapmış 92x serileri hariç sorun çıkaracaktır.

dakamon

Üye
He he HD çekti hd görmesek :P beyler bu gün çıkarmadı diye yarın çıkarmayacak sanmayın. Emin olun başta bende de sorun yoktu off be ne güzel uygulama diyordum. Ama sonra sonra bu sorunları yaptı.

He he HD çekti hd görmesek :P beyler bu gün çıkarmadı diye yarın çıkarmayacak sanmayın. Emin olun başta bende de sorun yoktu off be ne güzel uygulama diyordum. Ama sonra sonra bu sorunları yaptı.
Bir haftadır Bi sorun vermedi + Hd çektiğine niye güldinki 520 bile 720 p çekiyor 720 + Procam= 920 P çekiyor )
PRO CAM AYARLRINI SÖLESENE KARDEŞİM BNA
Söylim kardeşime Hepsini oto yap

csH

Üye
şimdi sizde ekranda saat çıkmıyor mu yoksa sadece çift tıkla uyandırma mı yok

dakamon

Üye
Ya ben gerçek bir hd olmadığını biliyorum. 720 p video bende izledim 720 p var 720 p var. Ben buna hd demem. Az hd film izlemedik. Bu videoların formatı 720 p sadece. Kalite düşük ama işte. Ben pek HD adı kullanmam bu 720 p ye

Bir haftadır Bi sorun vermedi + Hd çektiğine niye güldinki 520 bile 720 p çekiyor 720 + Procam= 920 P çekiyor )
Söylim kardeşime Hepsini oto yap
niye koptun yaaa şimdi roman değilim ama amberin şerefine sevdiğim roman havasını dinlicem mesala

hı hı değişiyor derken akşam ıso yu 800 yapıyorsun gündüz ise 0 yapıorsun.
içkimi içtın sen bugun ?sitede artık Avaible Yani MEVCUT YAZIYIOR ALLAHA ŞÜKÜR AYLARDIR TERELLİhadi herkeze iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSİN AMİN.

COJR3

Üye
Yeni yazılımınız hayırlı olsun arkadaşlar.. Telefonun kendi güncelleme menüsünden (ota oluyor sanırım) güncelleme yapınca kişisel veriler dosyalar ve ayarların akıbeti ne oluyor?

Birde 920 lerde aşırı pil tükettiği yazılmış amber'in. 520'lerde durum nasıl?

marde

Üye
Arkadaşlar benim güncelleme hala ilk sorunlu haliyle devam ediyor güncelleştirmeyi bir türlü yapamadım. Herhangi bir fikri olan var mı bu konuda