Lumia 520, 620 ve 720'ye Amber'den Kötü Haber

Sponsorlu Bağlantılar

respection123

Üye
Tek Çare Sabır :)

tapatalk

tapatalk

Üye
Bunu vermek tamamen Nokianın elinde olan bişey. Bütün lumia ailesi aynı kerneli kullanıyosa tabi.Başka bi açıklması ve donanımsal bi yönü yok bu olayın

KenanK

KenanK

Üye
resmi bir açıklama olmadan inanmıyorum böle şeylere... ayrıca tabloda yayınlanmış daha önceden

​Artık gelince görücez ne geliyor ne gelmiyor...

flutewoddy

flutewoddy

Üye
KenanK

KenanK

Üye

tepkileri görmek için ortaya atılmış bir laf olma olasılığı yüksek gibi geldi bana. bu kadar basit bir şeyle modeller arasında ayırım yapacaksa yaşamasın nokia.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

tepkileri görmek için ortaya atılmış bir laf olma olasılığı yüksek gibi geldi bana. bu kadar basit bir şeyle modeller arasında ayırım yapacaksa yaşamasın nokia.

Yapılan açıklama Nokia yetkilisi tarafından yapıldı.
(Bkz.
)
Açıklamayı yaparken "kafası güzel" değilse, söylenen şeyler doğru.

Sizin paylaştığınız çizelge ise çeşitli WP haber sitelerinin oluşturduğu bir tablo.
Herhangi bir resmiyeti yok.

flutewoddy

flutewoddy

Üye

sabrımızı sınıyorlar herhalde :hmmm

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
arkadaşlar bu zaten belli olan bir şey değilmiydi niye kafaya takıyosunuz ki 1020 çıkar sonrasında l serisi biter m serisine geçer bu seferde l serileri üvey evlat kalır şuanda üvey evlat da 520, 620, 720 bu kadar basit

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Aslında önceki sayfalarda söylediğimiz gibi sıkıntı şuradan kaynaklanıyor.
Ya en başında güncellemeyi duyururken "Şu ayda gelecek, şu cihazlara şunlar gelecek, şu cihazlara ise sadece şunlar gelecek deseydi" bunların hiçbiri olmazdı.

Madem bu noktada böyle bir şeyi açıklıyorsun, o halde insanlara gerekçelerini açıklamak zorundasın.
Eee onu da yapmayınca insanlarda tepki oluşması normal.

Her neyse, moralinizi bozmayın.

Nokia bence bunu telafi edecek, gönül alacak bir şeyler getirecektir.

narnia16

narnia16

Üye
Aslında önceki sayfalarda söylediğimiz gibi sıkıntı şuradan kaynaklanıyor.
Ya en başında güncellemeyi duyururken "Şu ayda gelecek, şu cihazlara şunlar gelecek, şu cihazlara ise sadece şunlar gelecek deseydi" bunların hiçbiri olmazdı.

Madem bu noktada böyle bir şeyi açıklıyorsun, o halde insanlara gerekçelerini açıklamak zorundasın.
Eee onu da yapmayınca insanlarda tepki oluşması normal.

Her neyse, moralinizi bozmayın.

Nokia bence bunu telafi edecek, gönül alacak bir şeyler getirecektir.

Abi aslında Nokia zaten güncelleme hakkında hiçbir bilgi vermedi ki. Biz hep sızıntılardan öğrendik neler geleceğini, insanlarda da beklentiler oluştu ister istemez her modele gelecek diye. Ben hiç hatırlamıyorum yetkili birinin çıkıp amber adında bir güncelleme yayınlayacağız içinde şunlar şunlar olacak dediğini.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Abi aslında Nokia zaten güncelleme hakkında hiçbir bilgi vermedi ki. Biz hep sızıntılardan öğrendik neler geleceğini, insanlarda da beklentiler oluştu ister istemez her modele gelecek diye. Ben hiç hatırlamıyorum yetkili birinin çıkıp amber adında bir güncelleme yayınlayacağız içinde şunlar şunlar olacak dediğini.

Amber güncellemesi taa Mayıs ayındaki etkinlikte açıklandı. :oke:

http://www.maxicep.com/windows-phon...-temmuz-ayinda-amber-guncellemesi-799868.html

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Yani bazı "çok bilmiş" arkadaşlar fanlık yapma diyorlar kullanıcılara kendileri antinokiacılığa düşmüşler, çok yazık.

dakamon

dakamon

Üye
inşallah....

- - - Eklendi - - -

Yani bazı "çok bilmiş" arkadaşlar fanlık yapma diyorlar kullanıcılara kendileri antinokiacılığa düşmüşler, çok yazık.

Yooo sen tamamen kendi kendine böyle bir kanıya varmışsın ben bu düşüncelerle çevremdeki 5 kişiye lumia aldırttım sen ne diyorsun usta nokiaya en iyi iyiliği ben yaptım......:nono:

- - - Eklendi - - -

Bilen bilmeyen gayet iyi bellidir. İnsanlar bunu gösteriyor bana.

KenanK

KenanK

Üye
ayrıca kendi sitesindeki açıklamada sadece 520nin adı geçiyor...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca kendi sitesindeki açıklamada sadece 520nin adı geçiyor...

Sevgili kardeşim "Glance Screen" ayrı, "Double Tap to Unlock" ayrı.
İkisini birbirine karıştırma lütfen.

Glance Screen'in Lumia 520'ye gelmeyeceğini zaten aylar önce söyledik.

KenanK

KenanK

Üye

Sevgili kardeşim "Glance Screen" ayrı, "Double Tap to Unlock" ayrı.
İkisini birbirine karıştırma lütfen.

Glance Screen'in Lumia 520'ye gelmeyeceğini zaten aylar önce söyledik.

Herneyse gelince görücez işte.. kime ne veriyorlar. zaten otaya gelenlerde yarım yamalak şeyler. galiba pazartesi nokia türkiyenin konferansı varmış..