GianniInfantino
Üye
Renkler ve canlılık bunlar en basit karşılaştırmalar. Ben detaylı incelemeye alıyorum; renklerden tut piksellerin keskinliği vs. 1520 eskidi artık, kamerada geçebilmeleri çok normal ama standart kullanıcılar fark etmez aradaki incelikleri. Ben bilgisayarda incelediğimden farklara odaklanıyorum. Yoksa standart bir kullanıcı için çoğu kamera yeterli. Bana yüksek çözünürlüklü fotoğraflar lazım olabiliyor ve her zaman asıl fotoğraf makinem yanımda olmuyor.g4 kamera aparatları sony den , samsung da aynı aparatları kullanıyor olabilir özellikleri aynı gibi duruyor (doğal olarak sony de elindeki en iyisini rakibine vermek yerine kendinde kullanıyor), yazılımlardan kaynaklı renkler canlılık vs farklılıklar vardır samsung ve lg nin görüntü konusunda en fazla eleştirildiği noktadır bu. şahsi fikrim l1520 neredeyse 2 yıllık bir cihaz olarak kamera konusunda hala bu cihazlardan daha iyi durumda görünüyor tek rakibi sony xperia z3 görünüyor. yine şahsi fikrim sizin telin kamerasının rakibi ancak xpreia z3 olur.
1520 black sürümüyle gelmişti, kamerası hiç kötüye gitmedi. Hâla da S6dan önceki Note4 ten güzel çekiyor. 1520 ile kapışabilen Xperia serisiydi. Kameraya çok önem veriyorsanız 940XL çıksın bir görün derim. Kesinlikle piyasanın en iyisi olacaktır kamera konusunda. Pureview üzerine Canonla yapılmış anlaşma var ve daha hiç bir modelde kullanılan kamerada o anlaşma kullanılmadı. Karar sizin tabi
Benim tek sorunum bunlarda ekranda bazı beyaz lekeler olabiliyor onu da garanti hallediyor bildiğim kadarıyla ekran değişiminde sorunsuz yeni üretim ekranlar kullanıyorlar çok sıkıntı da çekmezsin boyutu zaten biliyorsun alışıyor insan hatta telefon bana küçük gelmeye başladı