Kaworu Nagisa
Üye
-
Konu Sahibi
-
yo yo yoo boyut konusunda içim rahat merak ettiğim en çok çıkan, sürekli tekrar eden ve sizi garantiye bağımlı yapan sorunlar beyaz ekren lekesi sorunu gibiBen cihazımı sanırım 5 ay önce 2.el olarak 1100 ₺ ye aldım(garantisi devam ediyor)çok şükür ki hiçbir sorunu yok ve gayet memnunum.sorun sadece boyutu yazın biraz sıkıntı olabiliyor.
inşallah ne diyelimBen cihazımda hiçbir soruna rastlamadım umarım sizin alacağınız cihazda en az benim ki kadar sorunsuz olur.
stokta yok diyoristanbul bilişimde var >Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1gb ramliler akıcı çalışıyor 2gb uçar 3 abartı olur ayrıca yeni cihazlar 1700den aşağı olmaz bana 1200 civarı bişey lazımAcelesi yoksa kesinlikle tavsiye etmem.Üstünde Nokia yazan telefonların stoklarını erittiler ve artık satış konusunda üstüne düşmüyolar bekle Windows 10 lu 3gb ramlı cihazlar geliyor.Onlardan bir tane al bende lumia 1320 var 1 gb ramlı cihazın yapmadığı yok.3g ramlı alırsan kılıfınıda falan takarsan 5 sene bile götürür.Çünkü kasma olmuyor cihazlarda
O zaman biraz daha bekle 640 XL al veya bunları yurtdışından getirtebilirsin.1gb ramliler akıcı çalışıyor 2gb uçar 3 abartı olur ayrıca yeni cihazlar 1700den aşağı olmaz bana 1200 civarı bişey lazım
ı ıh 640 bana hitab etmiyor 300-400 tldaha verip kamera konusunda rakipsiz hız konusunda süper ve görünüşü ile kendini belli eden bir cihaz alacakken neden onunla oyalanayımO zaman biraz daha bekle 640 XL al veya bunları yurtdışından getirtebilirsin.
En fazla 900 TL ye satılır.
Kamera konusunda artık maalesef rakipsiz değil. S6 ile karşılaştıramadım ama G4 ün kamerası artık geçebildi. Bu kadar beklediysen bence artık 940 XL beklemelisin. Bende 1520 değil de başka bir şey olsa beklerdim. Yine de illa ki alacağım diyorsan cihazda kronik bataryanın çok fazla gitmesi sorunu var. Akıllı telefonun bataryası bu kadar uzun gitmezı ıh 640 bana hitab etmiyor 300-400 tldaha verip kamera konusunda rakipsiz hız konusunda süper ve görünüşü ile kendini belli eden bir cihaz alacakken neden onunla oyalanayım
O zaman iyi ve temiz kullanılmış, sorunsuz bir L 1520 almanız dileğiyle.ı ıh 640 bana hitab etmiyor 300-400 tldaha verip kamera konusunda rakipsiz hız konusunda süper ve görünüşü ile kendini belli eden bir cihaz alacakken neden onunla oyalanayım
Beni de ikna ettiniz, L 1520 alayım.Kamera konusunda artık maalesef rakipsiz değil. S6 ile karşılaştıramadım ama G4 ün kamerası artık geçebildi. Bu kadar beklediysen bence artık 940 XL beklemelisin. Bende 1520 değil de başka bir şey olsa beklerdim. Yine de illa ki alacağım diyorsan cihazda kronik bataryanın çok fazla gitmesi sorunu var. Akıllı telefonun bataryası bu kadar uzun gitmezbenim batarya hafiften ölü galiba, ona rağmen canavar gibi. Temiz bulursan al. Korkman gereken kronik bir sorun yok. Tek tük cihazlarda görülebilir hataları okumuşsundur sen.
bilmiyorum özellikleri beni çok etkilediği için büyüklüüğünü tolere edebileceğimi düşünüyorum bakalm alırsak bi gün denerz yada biz alamaya daha iyisi çıkarL 1520 nin özelliklerini okuduğumda o zaman için işte bu dedim...
Ancak, fiziki olarak bir arkadaşın elinden kendi elime alıp şöyle bir baktığımda ise resmen şoke oldum.
Abartılı bir büyüklüğü var..
Cebine koysan olmuyor,
Eline alsan olmuyor.
g4un kamerası ARTIK geçebildi 2 senedir rakipsizdi bu yeterince iyi benim için ayrıca kamera algoritmaları adam gibi çalışmıyor geçen seneden beri amber sürümündeki gibi değil bu haliyle bile bunu ise düzelince nasıl olur siz düşünün pilin çok gitmesi sorunu denimden sonra olan bişey hepsinde varKamera konusunda artık maalesef rakipsiz değil. S6 ile karşılaştıramadım ama G4 ün kamerası artık geçebildi. Bu kadar beklediysen bence artık 940 XL beklemelisin. Bende 1520 değil de başka bir şey olsa beklerdim. Yine de illa ki alacağım diyorsan cihazda kronik bataryanın çok fazla gitmesi sorunu var. Akıllı telefonun bataryası bu kadar uzun gitmezbenim batarya hafiften ölü galiba, ona rağmen canavar gibi. Temiz bulursan al. Korkman gereken kronik bir sorun yok. Tek tük cihazlarda görülebilir hataları okumuşsundur sen.
Çok gitmesi derken iyi gidiyor manasında demiştimg4un kamerası ARTIK geçebildi 2 senedir rakipsizdi bu yeterince iyi benim için ayrıca kamera algoritmaları adam gibi çalışmıyor geçen seneden beri amber sürümündeki gibi değil bu haliyle bile bunu ise düzelince nasıl olur siz düşünün pilin çok gitmesi sorunu denimden sonra olan bişey hepsinde var
ayrıca 640'ın duruşuyla 1520'nin duruşu bir değil tasarım konusunda 1520 alayını geçer
g4 kamera aparatları sony den , samsung da aynı aparatları kullanıyor olabilir özellikleri aynı gibi duruyor (doğal olarak sony de elindeki en iyisini rakibine vermek yerine kendinde kullanıyor), yazılımlardan kaynaklı renkler canlılık vs farklılıklar vardır samsung ve lg nin görüntü konusunda en fazla eleştirildiği noktadır bu. şahsi fikrim l1520 neredeyse 2 yıllık bir cihaz olarak kamera konusunda hala bu cihazlardan daha iyi durumda görünüyor tek rakibi sony xperia z3 görünüyor. yine şahsi fikrim sizin telin kamerasının rakibi ancak xpreia z3 olur.Kamera konusunda artık maalesef rakipsiz değil. S6 ile karşılaştıramadım ama G4 ün kamerası artık geçebildi. Bu kadar beklediysen bence artık 940 XL beklemelisin. Bende 1520 değil de başka bir şey olsa beklerdim. Yine de illa ki alacağım diyorsan cihazda kronik bataryanın çok fazla gitmesi sorunu var. Akıllı telefonun bataryası bu kadar uzun gitmezbenim batarya hafiften ölü galiba, ona rağmen canavar gibi. Temiz bulursan al. Korkman gereken kronik bir sorun yok. Tek tük cihazlarda görülebilir hataları okumuşsundur sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?