Haber Lumia 1520 Inceleme Videosu Geldi

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 1520 Inceleme Videosu Geldi
Nokia‘nın merakla beklenen yeni amiral gemisi Lumia 1520 satışa çıkmaya hazırlanırken PhoneArena tarafından Lumia 1520 inceleme videosu geldi.
22 Kasımdan itibaren cihaz teslimlerini gerçekleştireceğini bildiren At&T şimdiden cihazları kargolamaya başladı. Ayrıca 199$ olan kontratlı fiyat da “kara cuma” nedeniyle indirime gidilerek 99$ olarak belirlendi.
Erken gerçekleşen bu teslimatlardan biri de bu 10 dakikalık videoda kullanıldı.
Noki Lumia 1520 inceleme videosu geldi
keyifli seyirler:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: Rainesto, -Börteçine-, beats ve 2 diğerleri

alical33

Üye
hemen gelmeli tr ye bu fiyatları bizim operatörlerde verse ah ne varbunun beyaz kasası mat mı parlak mı ya ? siyahmı beyazmı karar veremiyorum

hemen gelmeli tr ye bu fiyatları bizim operatörlerde verse ah ne varbunun beyaz kasası mat mı parlak mı ya ? siyahmı beyazmı karar veremiyorum

Ali dünden beridir aklımı kurcaladın gelsin Türkiye'ye bende alıcam biriktirmeye başlıyorum hemen ipad ve lumiayı o fiyattan satacam

Tahminen ne zaman gelir türkcelldeki çalışan bana böyle birşeyden bahsetmişti aralığa doğru büyük ekran lumia gelecek bekle bence dedi

Zırt Bırt renk degişiyo fark eden varmı ?

Akhtoher

Üye
Sırf 6 inç olduğu için almaktan vazgeçip lumia 1020 aldığım cihazdır

Akhtoher

Üye
Bence Lumia 1020'nin üzerine bunca telefonun çıkması kötü oldu. Hemde bu kadar iddalıyken
Ekran rahat kullanım boyutu ve kamera konusunda hala iddaalı 6 inç bir telefonu kullanmak ne kadar zordur note kullanan bilir. İkisinin de tercih edilme sebebleri sınıfları yakın olmadığından sıkıntı yok ama satışları mutlaka baltalamıştır. donanın olarak çok hoşuma gidiyor 1520 fakat genede 2 el ile telefon kullanmak istemiyorum

Bende katılıyorum büyük ekran olsa ne olcak ki kullanıcagın aynı sistem.
note 2 5.5 inçdi kullanması zorken 6 inç

alical33

Üye
ipad e 300 vereyim ben büyük ekran seviyorum ya geksede alsam

beats

Üye
üst barda saat ile kutular arası boşluk azalmış iyi olmuş önceki cihazlara da gelecek mi bu acaba ?

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2.06'dan itibaren dikkatli izleyin

İnş. Black güncelemesinde Saat ile Kutular arasındaki mesafeyi kısaltırlar. Çok boşluk var

4MaGuS

Üye
İnş. Black güncelemesinde Saat ile Kutular arasındaki mesafeyi kısaltırlar. Çok boşluk var
arkadaşlar bence o kısalamsı ekran büyüdüğü için öyle gözüküyor yani ben onun değişecegini pek sanmıyorum değiştirseler elbette güzel olur ama mesafe aynı gibi bence neyse zaman gösterecek bunları