papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
hemen gelmeli tr ye bu fiyatları bizim operatörlerde verse ah ne varbunun beyaz kasası mat mı parlak mı ya ? siyahmı beyazmı karar veremiyorum
Sırf 6 inç olduğu için almaktan vazgeçip lumia 1020 aldığım cihazdır
Ekran rahat kullanım boyutu ve kamera konusunda hala iddaalı 6 inç bir telefonu kullanmak ne kadar zordur note kullanan bilir. İkisinin de tercih edilme sebebleri sınıfları yakın olmadığından sıkıntı yok ama satışları mutlaka baltalamıştır. donanın olarak çok hoşuma gidiyor 1520 fakat genede 2 el ile telefon kullanmak istemiyorumBence Lumia 1020'nin üzerine bunca telefonun çıkması kötü oldu. Hemde bu kadar iddalıyken
Ekran rahat kullanım boyutu ve kamera konusunda hala iddaalı 6 inç bir telefonu kullanmak ne kadar zordur note kullanan bilir. İkisinin de tercih edilme sebebleri sınıfları yakın olmadığından sıkıntı yok ama satışları mutlaka baltalamıştır. donanın olarak çok hoşuma gidiyor 1520 fakat genede 2 el ile telefon kullanmak istemiyorum
1520 yi 4.7 yada 5 inç olarak çıkarsalardı yok satardıBende katılıyorum büyük ekran olsa ne olcak ki kullanıcagın aynı sistem.
note 2 5.5 inçdi kullanması zorken 6 inç
ipad e 300 vereyimAli dünden beridir aklımı kurcaladın gelsin Türkiye'ye bende alıcam biriktirmeye başlıyorum hemen ipad ve lumiayı o fiyattan satacam
Tahminen ne zaman gelir türkcelldeki çalışan bana böyle birşeyden bahsetmişti aralığa doğru büyük ekran lumia gelecek bekle bence dedi
ben büyük ekran seviyorum ya geksede alsamEkran rahat kullanım boyutu ve kamera konusunda hala iddaalı 6 inç bir telefonu kullanmak ne kadar zordur note kullanan bilir. İkisinin de tercih edilme sebebleri sınıfları yakın olmadığından sıkıntı yok ama satışları mutlaka baltalamıştır. donanın olarak çok hoşuma gidiyor 1520 fakat genede 2 el ile telefon kullanmak istemiyorum
üst barda saat ile kutular arası boşluk azalmış iyi olmuş önceki cihazlara da gelecek mi bu acaba ?
arkadaşlar bence o kısalamsı ekran büyüdüğü için öyle gözüküyor yani ben onun değişecegini pek sanmıyorum değiştirseler elbette güzel olur ama mesafe aynı gibi bence neyse zaman gösterecek bunlarıİnş. Black güncelemesinde Saat ile Kutular arasındaki mesafeyi kısaltırlar. Çok boşluk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?