Tavsiye lumia 1020 mi s4 ile tks edicem

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
Saol yigenim :) her ne kadar sen samsung kullansanda
:zzz: Samsung her ne kadar iyi olmasa da su anki orta donanima sahip telefonlari ucuz ve guncellenme imkani var :) Bosuna kullanmiyoruz :) Tabii biz iddaayi tutturup para kazanip yeni telefon almiyoruz sonucta ;)

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Samsung culara sabir versin Allah :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung culara sabir versin Allah :)
Aldığımdan beri güncelleme üstüne güncelleme alıyorum.Ace 2 de evet kasıyordu fakat note 3 aldım amiral telefon zerre kasma olmadı.Samsung alacaksan NOTE serisi al derim.Farklı forumlarada sor buradaki insanların çoğu samsungtan nefret eder.
Amoled ekran güneşte en net görüntüyü verir buda çok büyük bir avantaj.Ama 1020 de çok güzel cihaz bence kal :)

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Aldığımdan beri güncelleme üstüne güncelleme alıyorum.Ace 2 de evet kasıyordu fakat note 3 aldım amiral telefon zerre kasma olmadı.Samsung alacaksan NOTE serisi al derim.Farklı forumlarada sor buradaki insanların çoğu samsungtan nefret eder.
Amoled ekran güneşte en net görüntüyü verir buda çok büyük bir avantaj.Ama 1020 de çok güzel cihaz bence kal :)

Bende ace 2 kullandim aman aman :) note 3 plastgi cok kalitesiz oldgu icin almadim g2 aldim rahatim tabi zevkler tartisilmaz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende ace 2 kullandim aman aman :) note 3 plastgi cok kalitesiz oldgu icin almadim g2 aldim rahatim tabi zevkler tartisilmaz
Note 3 plastik kötü değil ki hacı sen S4 ün ki gibi sandın bi dokun gel :D arka kapak harima his veriyor.
Bende G2 nin arka kapağı çok parmak izi bırakıyor diye soğudum ve tus sistemo kötü geldi :D
Arkadaş alacaksa 32 gb alsın :oke:

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Note 3 plastik kötü değil ki hacı sen S4 ün ki gibi sandın bi dokun gel :D arka kapak harima his veriyor.
Bende G2 nin arka kapağı çok parmak izi bırakıyor diye soğudum ve tus sistemo kötü geldi :D
Arkadaş alacaksa 32 gb alsın :oke:

Haci diyorum yha iyice elimde inceledim tabi zevk his meselesi kimine daha hos gelir :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
messevim

messevim

Üye
Note serisi iyi hoşta ekran çok büyük. Gerçi note serisinin özelliği bu..

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Amoled, gün ışığında daha net görüntü vermez. yanlış bilgilendirmeyelim..

Invoke

Invoke

Üye
Ben olsam S4 ile değiştirmezdim. :D Android alacaksan farklı seçeneklere bakabilirsin.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Amoled, siyahları tam siyah gösterir. Ama normal lcd ekranlar daha parlak verir ışığı
AMOLED te pixel ler kendileri ışık veriyor,Led de ise arka plan ışığı kullanılıyor bundan dolayı çok parlak kontrastı çok yükek.plazma tv lerdeki gibi ışık vermeyen pixel kapatılıyor. :oke:

sasua42

sasua42

Üye
Samsung bulaşma lg ve ya sony al