Mert_c21
Üye
5.0.1 sürümünü ben de yükledim fakat yükledikten 2 hafta sonra habire uygulamalar hata vermeye başladı telefon kendi kendine kapanmaya başladı 4.4.2'ye nası geri dönebilirim?Kardeş nesinden memnun kalmadın ben kullanıyorum süper ilk yüklediğimde bende dönmek istedim şarj çok yiyordu sonra *#0228# yaptım şimdi akşama kadar en az 30 konuşma mesajlaşma ve 2 saat kadar internet kullanıyordum %50 felan oluyor sabah 8,30 akşam 18,30 arası kullanım bence dönmeye çalışma yinede sen bilirsin ram bırak kullansın telefon gayet stabil
root yapman gerek yoksa imei şebeke hatası veriyor root da garanti dışı bırakıyor biraz sabret türkiye romu çıkar onu yüklersin5.0.1 sürümünü ben de yükledim fakat yükledikten 2 hafta sonra habire uygulamalar hata vermeye başladı telefon kendi kendine kapanmaya başladı 4.4.2'ye nası geri dönebilirim?
ben 5.0.1 den 4.4.2'ye geri döndüm "I9500_5.0.1_Geri_dönüs_4.4.2" adlı dosya var nette bulabilirsin5.0.1 sürümünü ben de yükledim fakat yükledikten 2 hafta sonra habire uygulamalar hata vermeye başladı telefon kendi kendine kapanmaya başladı 4.4.2'ye nası geri dönebilirim?
ben 5.0.1 den 4.4.2'ye geri döndüm "I9500_5.0.1_Geri_dönüs_4.4.2" adlı dosya var nette bulabilirsin
Sammobile'dan 4.4.2 romu indirdim ve kurdum kurduktan sonra imei null hatasi aldım ve telefon şebeke bulamadı sim kartı görmedi root gerekiyor5.0.1 yükledikten sonra 4.4.2'ye dönüş çok basittir. ayrıca dosyaya gerek yoktur.
Yapılacak tek şey 4.4.2 room yükledikten sonra telefon açılma ekranında SAMSUNG yazısı öylece kalıyorsa pili çıkar,tak, telefonu recovery modda açıp
-Wipe data factory reset
-Wipe cache
bu iki işlemi yaptınmı tamamdır.
Bu arada Samsung Galaxy S4 GT-I9505 telefon için 5.0.1 Stock rom çıkmıştır.
Sammobile sitesine giriş yaparak şu anda indirilebilir.
Telefonda ApkEditor 1.90 kullananlar dikkat etsin, 5.0.1 yükledikten sonra, artık ApkEditor artık dosyaları görmüyor ve açıldığı halde işe yaramaz hale geliyor. BİLGİNİZE
1, 2 ay bende sorunsuz kullandım1 aydır rusya romu sorunsuz kullanıyorum.
kardes ılk basta sorunlu demıssın sonra sıkıntı yok demıssın sende sıkıntı var bence ben 4 aydır kullanıyom cokta memnunumNeresi sorunsuz baştan aşağıya sorunlu yüklediğime çok pişman oldum ☺
Formatladıktan sonra düzeldi, ben cihazı yorarak yoğun kullandığım için deneyimimi yazdım. Cihazımda envai çeşit ve sayıda uygulama dolu neredeyse notebook hiç kullanmıyorum tüm işlemlerimi telefondan hallediyorum. Normal kullanımda çok sıkıntı çıkarmıyor.kardes ılk basta sorunlu demıssın sonra sıkıntı yok demıssın sende sıkıntı var bence ben 4 aydır kullanıyom cokta memnunum
Kitkat yoğun kullanımda böyle sorunlar yaşamadım.anormal kullanımda anormal sonuçlar vermesi zaten normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?