arkadaşlar bu dosyanın içi trojan virüsü kaynıyor sakın telinize atayım demeyin ben son anda farkettim allahtan virüs programım var ,zaten beeliydi kimse yükleyememiş
dosya kılıtlı dıyoruz ama kımse yanıt vermıyor buraya bırsey koyuyorunuz madem ısınızı tam yapın mılletı oyalamayın adam yukarıda 3-4 defa dosya kılıtlı dıyor ama ona yanıt yerıne baska baska yazılara musade edılıyor boyle yapmayın mılletın hakkını ve vaktını calısıyorsunuz
Arkadaşlar lütfen konudaki diğer iletileri okuduktan sonra sorununuz hakkında yazın. Dosya kilitli diye hata alanlar cep telefonundan ovistore bağlanıp indirsin yada bunu indirin kurun
iyide gardaş nası kurduğunuda bi anlatsan sana zahmet, 30 tane üye kilitli diyor bir kişide çıkıp cevap yazmıyor, bu nasıl iş anlamadım.. nasıl açılacak bunun kilidi..????
arkadaşlar bende yeniyim ovi magazadan indirdim live messenger i telefonaa forma attım birdahada ovi magazada bulamadım msn yı yardım olursanız sevınırım
Arkadaşlar ovi mağazada var ama benim tel 5800. Telefonunuza uyumsuz diyor. Önceden uyuyordu şimdi niye uymuyor? Anlayacağınız indirilmiyor ovi den. Ama cabbar100 arkadaşımızın verdiği linkten kurdum. Çalışıyor. Bunu bir kenara alın. Ben gibi sık sık format atan arkadaşlara lazım olur.
arkadaşlar özellikle paylaşıma veren arkadaş yukarıyı okumuyor musun... kaç kişi kilitli diyor diye yazdı bi cvp yazmadınız.. al bende de dosya kilitli diyor... bunu da görmemezlikten gelin olur mu... ok tamam elinize sağlık vermişsiniz paylaşıma ama şu sorunada bir el atsanız diyorum...
arkadaşlar özellikle paylaşıma veren arkadaş yukarıyı okumuyor musun... kaç kişi kilitli diyor diye yazdı bi cvp yazmadınız.. al bende de dosya kilitli diyor... bunu da görmemezlikten gelin olur mu... ok tamam elinize sağlık vermişsiniz paylaşıma ama şu sorunada bir el atsanız diyorum...
Kİlitli Diye hata veren uygulamayı telefona atıp bilgilerinde bakarsanız Lisans Süresinin Bittiğini Anlarsınız Orada Lisans süresi doldu diyor o yüzden yüklenmiyor. Oviden de indirilmiyor gitti güzelim program format attım yok oldu :S:S